Op 20 november is het de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2018 openden bijna 500 bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden om een kijkje in hun keuken te geven. Dit jaar doet Amplooi ook mee en daarom nodigen wij jou graag uit voor een dagje bij Amplooi!

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen we niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.
Daarom weten wij hoe belangrijk het is om werknemers kansen te bieden die ze zelf misschien nog niet hebben gezien. Wij nodigen jou dus graag uit om bij ons langs te komen en te zien waar jij ons bij kan helpen en het verschil voor ons kan maken!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, maar wij zijn landelijk actief. Op 20 november, tijdens de Nationale Werkbezoekdag, zal er tijd zijn om te praten met medewerkers van Amplooi in verschillende functies. Zo zullen er coaches aanwezig zijn die jou uitleggen hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt, waarom ons Mobiliteitscentrum een toegevoegde waarde heeft en wat er allemaal bij de start van een re-integratieprogramma komt kijken.