Start de gratis talentspiegel download jouw unieke Talentpaspoort

Joy-Ogen-open-Talentspiegel-Aan-de-slag-met-talent

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel

Amplooi staat voor het versterken van welbevinden van mensen in werk. Dat versterken van het welbevinden doe je door mensen in te zetten op basis van hun talent. Want talent zit in iedereen. Iedereen heeft iets waar die goed in is. Daarom hebben we de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel ontwikkeld en bieden we deze aan als tools om individuen en teams te helpen hun talenten te ontdekken, te versterken en optimaal te benutten. De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten.

Doe de Talentspiegel

De Talentspiegel is een online scan met vragen die jou helpen om je talent te ontdekken. Doe in 5 minuten de Talentspiegel en download jouw persoonlijke Talentpaspoort. Versterk je talent en ga aan de slag.

  • Ontdek jouw talenten
  • Download je Talentpaspoort

#Talentspiegel Deel je talenten met je collega's en netwerk

Maak een foto van de uitkomst van jouw talenten en deel met #talentspiegel

Play Video

Houd de spiegel voor en ontdek elkaars talenten

Hét Ik zie jou-kaartspel maakt op een leuke en interactieve manier de talenten in jouw team zichtbaar en bespreekbaar. Krijg meer inzicht krijgt in wat jouw talenten zijn, en hoe je die kunt inzetten om jouw werk leuker te maken. Spiegel elkaars talenten en maak belangrijke onderwerpen bespreekbaar, zoals: wat wil ik met mijn loopbaan, past mijn huidige werk nog bij mij en hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Speel het talentspel

Ben je een HR-professional of leidinggevende?

Bestel nu jouw gratis exemplaar van ons Ik zie jou-kaartspel en start de reis naar een sterker en meer talentgericht team!

Dit unieke kaartspel is speciaal ontworpen om een open en constructief gesprek over de sterke punten en talenten van jouw teamleden te stimuleren.

Het spel biedt een leuke en interactieve manier om inzicht te krijgen in de vaardigheden, passies en unieke kwaliteiten van jouw medewerkers.

Ik zie jou Talentspel Amplooi

Spelinstructies 'Ik zie jou' kaartspel

Super leuk dat jij met jouw team dit spel gaat spelen. Hulp nodig om meer uit de talenten van jou en je team te halen? Neem contact op met onze talentcoaches: talent@amplooi.nl

Wil je de diepte in? Onze talentcoach is er voor je

Onze talentcoaches helpen jouw medewerkers met inzicht krijgen in drijfveren, talenten, valkuilen en competenties voor meer werkgeluk, motivatie en betere prestaties.

Amplooi-Talentcoach-Ik-zie-jou-talentspiegel