JOY (Persona)

Is lekker aan het werk

Geen vuiltje aan de lucht. Toch dacht Joy weleens na over de volgende stap. Welke talenten heb ik en kan ik gebruiken? Iedereen denkt wel eens na over de volgende stap in je carrière. Maar wat wil je dan?

Met onze talentenscan, kom je erachter wat je wilt en kunt. Kortom waar je blij van wordt. Dit voorkomt verveling, uitval of dat je weg wilt bij je huidige werkgever.

(her)ken jij Joy binnen jouw organisatie?

Amplooi-Loopbaancoaching-Header

Talentknobbel

Video
Play Video

Ik zie jou, chauffeur van goede dienst. Dagelijks was je onderweg met een lach op je gezicht. Toch waren het best lange dagen die je maakte. Onderweg dacht je vaak na over je eigen route. “Blijf ik dit doen tot mijn 67e?” Jouw ontwikkelplan werd duidelijk.

Aanvoerder

Video
Play Video

Ik zie jou, carrièretijger en geboren optimist. Na je studie ben je gestart bij de bank, nu alweer 7 jaar. Persoonlijke ontwikkeling is nu toch wel belangrijker voor je geworden. Ambitieus als je bent ging je op zoek. Het bleek eenvoudiger dan gedacht. Je vond opleidingsbudget en de talentenscan bevestigde je leidinggevende talenten.

Talentmanagement dienstenoverzicht

Amplooi-Wendbaarheidsscan-800x400px

Wendbaarheidsscan

Met de wendbaarheidsscan krijg je inzicht in hoe wendbaar jouw organisatie is op dit moment.

Masterclass

Loopbaancoaching

Tijdens loopbaancoaching reflecteren we samen met een medewerker op zijn of haar loopbaan. We brengen dromen en ambities in kaart.

Amplooi-16

Ontwikkeladvies

Met behulp van het ontwikkeladvies zorgen we ervoor dat kennis en vaardigheden van medewerkers up-to-date zijn en blijven.

Amplooi Hq71

Jobhunting

Samen met één van onze arbeidsmakelaar gaan we gericht op zoek naar een nieuwe baan.

Part-up

Part-up

Het innovatieve platform dat niet alleen talenten inzichtelijk maakt, maar ze ook versterkt!

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Daniëlle Casemanager Verzuim & Re-integratie

Correcte en volledig begeleiding: Wij werken naar tevredenheid met Amplooi: Heldere en complete eindrapportages, deskundige, planmatige en professionele begeleiding. Duidelijke en adequate communicatie, accuraat op de noodzakelijke acties in het proces, goed op de hoogte van de tijdlijnen mbt herbeoordelingen en aanvragen voor WIA. Goed bereikbaar servicebureau met zeer klantvriendelijke medewerkers die vlot helpen met vragen over het klantportaal, de stand van dossiers of contactmomenten met de coach.

Lisanne Medewerker

Mijn coach van Amplooi is een fijne coach met een goede arbeidsethos, je kunt op haar bouwen. Ze zorgt met haar positieve houding voor een prettige sfeer tijdens de online. Deze gesprekken voert ze alsof ze tegen over je zit in haar eigen werkkamer. Zelf vind ik dat dit een verrijking voor iedere coach zou moeten zijn. Het online-gesprek kan een drempel wegnemen voor mensen die overal tegen opzien omdat het in je eigen vertrouwde omgeving plaats vindt.

Dominique HR Manager

Pro-actieve houding vanuit Amplooi. Het tijdig afgeven van signalen. Goed aanvoelen waar de behoeften liggen, zowel van de opdrachtgever als cliënt. Grote betrokkenheid.

Pim Medewerker

Mijn coach werkt constructief samen met mij en mede hierdoor wordt het coaching proces goed doorlopen en het einddoel behaald. Er is oprechte aandacht voor mij. Betrouwbaar, plezierig in omgang, eerlijk en oprecht.

Vragen? Wij zijn er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Kitty-350px