Amplooi diensten Durf te doen

Samen zorgen we ervoor dat het personeel van vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen. Door te durven doen wat nodig is: werken aan duurzame inzetbaarheid.

Wij zijn Amplooi Wij maken werken vanuit waarde mogelijk

Zowel werkgevers als werknemers begeleiden wij met het in het in kaart brengen van mogelijkheden, het benutten van kwaliteiten en het ontwikkelen van talenten. Hierdoor past het werk bij de medewerker. Zo vergroten we werkgeluk én productiviteit. Werken vanuit waarde noemen we dat. Dit doen we met onze werkvermogen, arbeidsmobiliteit en talentmanagement dienstverlening.

Amplooi-19

Talentmanagement

Wendbare medewerkers door het ontwikkelen van talenten en het optimaal benutten van kwaliteiten.

Amplooi-Onze-visie

Werkvermogen

Objectief advies over werkbelasting en mogelijkheden voor uw ziekgemelde medewerker.

Amplooi TalentLabs

TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

Bevlogen medewerkers die werken in een gezonde organisatie met weinig verloop van personeel. Dat wil elke werkgever wel! Maar wat is het recept voor werkgeluk? Voor elke medewerker is dit recept uniek. Om jouw medewerker aan boord te houden is het belangrijk te weten wat zijn of haar talenten en drijfveren zijn. Waar liggen ontwikkelmogelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerker echt in zijn of haar kracht staat?

Prijs: €1.499,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

TalentLab: Inclusief werven

Vervul vacatures die maanden openstaan én draag bij aan kansengelijkheid en diversiteit op de arbeidsmarkt. Benut onbenut talent door vaker te kiezen voor de minder voor de hand liggende optie en uit een andere vijver te vissen. Durf te kiezen voor een ‘out of the box’ optie en weet om welke manieren jij je als werkgever kunt laten ondersteunen en je financiële risico’s beperkt en zakelijk profiteert van inclusief werkgeverschap.

Prijs: €1.495,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Inclusief werven

TalentLab: Eigenaarschap

Vergroot als werkgever eigenaarschap bij je medewerkers, als het gaat om taken, verantwoordelijkheden en hun eigen loopbaan. Ken de randvoorwaarden voor het tonen van eigenaarschap en weet welke positieve invloed jij hierop kunt uitoefenen. Begrijp de theorie achter eigenaarschap en krijg tijdens deze workshop praktische tips waar jij direct mee uit de voeten kunt. Op naar een wendbaar team dat vanuit eigenaarschap een gezamenlijk doel bereikt!

Prijs: €1.495,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Eigenaarschap
Inge Groenenstein

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.