Part-up Match taken en talent met een slimme methodiek en technologie

De wereld van werk is dynamischer dan ooit. De arbeidsmarkt is krap, het verloop en verzuim zijn hoog: personeel met de juiste kennis en ervaring is lastig te vinden en te behouden.

Medewerkers nemen steeds meer zelf de regie over hun loopbaan, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en de economie is constant in beweging. Een wendbare organisatie is in staat om effectief op deze veranderingen in te spelen.

Uitgaan van talent

Met een wendbaarheidscheck brengen we in beeld welke verbeterkansen en wensen er binnen uw organisatie zijn. Vervolgens maken we een plan op maat voor een succesvolle, stapsgewijze implementatie van de systematiek en richten we het platform in. 

Leren en ontwikkelen

Met een wendbaarheidscheck brengen we in beeld welke verbeterkansen en wensen er binnen uw organisatie zijn. Vervolgens maken we een plan op maat voor een succesvolle, stapsgewijze implementatie van de systematiek en richten we het platform in. 

Zo werkt Part-up Succesvolle implementatie van methodiek en platform

Met een wendbaarheidscheck brengen we in beeld welke verbeterkansen en wensen er binnen uw organisatie zijn. Vervolgens maken we een plan op maat voor een succesvolle, stapsgewijze implementatie van de systematiek en richten we het platform in. Met verschillende trainingen en workshops zorgen we er samen voor dat wendbaar werken de nieuwe standaard binnen uw organisatie wordt. Directie, managers en medewerkers leren en ervaren hoe werk slimmer ingedeeld en inzichtelijk gemaakt kan worden. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Het platform

Met het digitale part-up platform match u taken en talenten binnen uw organisatie. De managers maken en beheren taken. Deze taken omvatten projecten en/of deeltaken waarbij ondersteuning nodig is, gebaseerd op de behoefte van een team of afdeling. Alle medewerkers maken een persoonlijk profiel aan. Hiermee geven zij inzicht in hun talenten, ontwikkelwensen en beschikbaarheid. De medewerkers reageren op taken die bij ze passen of ontwikkelkansen bieden. De definitieve match wordt gemaakt door de betreffende manager. Via notificaties en een overzichtelijk dashboard is er altijd inzicht en overzicht van de voortang van taken en de verschillende matches van talenten.

Het resultaat

Met Part-up organiseert u werk flexibel. Medewerkers werken aan projecten en taken die buiten hun functie, maar binnen hun talenten en capaciteiten passen. Door afdelingsstructuren te overstijgen lossen we capaciteitsproblemen op en krijgen medewerkers de kans om hun talenten verder te ontwikkelen. Zo vergroten we werkplezier én productiviteit.

Innovatieve technologie

Implementatie begeleiding

Trainingen en workshops

Vul dit formulier in en we plannen een kennismaking in.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het resultaat van wendbaar organiseren

Een wendbare organisatie is klaar voor de toekomst.

 • Capaciteit benutten

  Talent inzetten waar dat het hardst nodig is

 • Talentontwikkeling

  Medewerkers ontwikkelen nieuwe vaardigheden

 • Werkplezier

  Afwisseling en uitdaging

 • Duurzame inzetbaarheid

  Minder verzuim en snellere re-integratie

 • Modern werkgeverschap

  Flexibel organiseren met focus op talent

Part-up Ervaringen

Rames van Rijn Hoofd HR, Reinier de graaf groep

“Part-up matcht onze werkzaamheden razendsnel met het interne en externe aanbod aan hulp. Hierdoor zetten we de capaciteit van onze medewerkers en vrijwilligers beter in en benutten we al hun talenten.”

Jacobien Phaff Manager People Development, Heineken

“Met Part-up verkennen we de mogelijkheid om medewerkers talentgericht in te zetten bij andere organisaties. Heineken en onze medewerkers dragen hiermee bij aan urgente maatschappelijke vraagstukken.”

Nicole Weijenberg Directeur HRM, UWV

"Part-up helpt ons om teamoverstijgend samen te werken. Collega’s kunnen hun expertise inzetten en hun talenten op nieuwe of andere taken inzetten. Dat is goed voor werkplezier en resultaat.”

Erik-Dasselaar

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet of Erik te bellen of een bericht te sturen