Re-integratiebedrijf

Een goede partner voor een re-integratie vraagstuk nodig? Amplooi, hét re-integratiebureau in Nederland, helpt graag verder met verschillende expertises. Onze mobiliteitsexperts gaan graag samen met jou, op zoek naar de opties op de arbeidsmarkt. Dit doen we uiteraard op basis van kwaliteiten en wensen.

Via een re-integratietraject versterkt u uw positie in de arbeidsmarkt en gaat u samen met een Mobiliteitsexpert bij ons re-integratiebureau effectief op zoek naar een geschikte mogelijkheden waar u de rest van uw carrière voordeel van heeft. Zo worden de eerste stappen naar uw re-integratie in het werkveld gezet.

Samen op zoek naar mogelijkheden met een ervaren re-integratiebedrijf

Een re-integratietraject van Amplooi, een re-integratiebedrijf door heel Nederland, is opgedeeld in twee fases:

  • De eerste fase is de mobiliseringsfase waarin u samen met de mobiliteitsexpert op zoek gaat naar uw kwaliteiten en u zich positioneert op de arbeidsmarkt. Zo maakt u samen met de mobiliteitsexpert een goed cv en een correcte social media presentatie. Hiermee worden de eerste stappen gezet voor een goede basis.
  • In de tweede fase gaat het om de arbeidsbemiddeling. U gaat in deze fase kijken naar de opties, en uiteraard de wensen, die u heeft in de arbeidsmarkt. Samen met de Mobiliteitsexpert zoekt u vacatures die u interessant lijken, reageert u hierop en bereid u zich samen voor op de sollicitatie.

Op deze manier bent u goed voorbereid op de arbeidsmarkt en kunt u beginnen met uw re-integratie naar ander werk. Al deze activiteiten maken uw re-integratietraject een groot succes. Wij zorgen bij uw zoektocht naar werk en re-integratie voor alle facetten van het traject. Verander samen met Amplooi de toekomst van uw loopbaan!

Begint uw re-integratie bij ons?

Omdat de arbeidsmarkt nooit stilstaat, heeft u het meest aan onze mobiliteitsexpert. Deze heeft ervaring met deze bewegingen. Hij zorgt ervoor dat uw re-integratie soepel verloopt. Dit is voor u dus de kans om zich opnieuw te ontwikkelen en de juiste baan voor u te zoeken. Wilt u meer weten over ons re-integratiebureau? Of heeft u wellicht interesse in de andere diensten die wij leveren? Vul dan het contactformulier op onze website in. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Bellen is ook mogelijk via 088 – 022 38 15. Of mail ons uw vragen via het mailadres info@amplooi.nl.

YanaIvachtchenko-d-1238-0392

Hoe Amplooi passend werk mogelijk maakt

Wij zorgen voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.

Bekijk waar wij je bij kunnen helpen:

Gediplomeerde & gecertificeerde professionals

Optimale privacy & veiligheid van data (ISO)

Betrokken en maatschappelijk verantwoord

Snelheid staat bij ons centraal, zowel in start als opschalen.

YanaIvachtchenko

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.