Samen Impact Maken met kennis

Impact maken doe je samen. Laten we de handen ineenslaan en samen impact maken op de werkvloer. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en pas het direct toe in jouw organisatie. Ga met vertrouwen iedere uitdaging aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Haal het beste uit jezelf en je mensen. Samen maken we zo echte impact op werk. Ga van werkgever naar Impactmaker die zijn mensen ziet en helpt met vragen door hun gehele loopbaan heen.

Onze klanten zijn Impactmakers

Jij bent een Impactmaker! Impactmakers zijn werkgevers die meer bieden dan alleen een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze kijken naar de mens achter de functie. Of jouw medewerkers nu ziek zijn of niet: je wilt faciliteren en mensen motiveren om stappen te zetten. Amplooi helpt je daar graag bij. Het kenniscentrum is zo opgezet dat jij je mensen goed kan ondersteunen. Leer alles over thema’s als verzuim, re-integratie, loopbaancoaching en talentontwikkeling. Train jezelf, jouw HR medewerkers en leidinggevenden zodat jouw medewerkers nog beter en sneller geholpen worden. Doe mee aan onze sportieve challenges, doe praktische kennis op via talentlabs, de kennisbank en trainingen. Ontmoet andere Impactmakers tijdens onze events en laat je inspireren!

Events agenda

Alle
  • Alle
  • Talentlab

TalentLab: Jobcarving en – crafting voor Arbeidsdeskundigen

Tijdens deze Talentlab helpen we jou als arbeidsdeskundige in 3 uur tijd een echte jobcarving- en crafting expert te worden, die werkgevers naar een hoger niveau kan tillen in het aanbieden van passend werk.

Datum: 18-09-2024
Prijs: € 149,-
Locatie: Leusden, Nederland

Inschrijven about TalentLab: Jobcarving en – crafting voor Arbeidsdeskundigen

TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

Tijdens de TalentLab ‘Hoe sta jij in je kracht?’ gaan we met jouw medewerker aan de slag om erachter te komen waar zij naar toe willen in hun werkleven. Hoe kan jouw medewerker zijn of haar talent zo optimaal benutten?

Datum: 22-10-2024
Prijs: € 319,-
Locatie: Leusden, Nederland

Inschrijven about TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

TalentLab: Jobcarving en – crafting voor Arbeidsdeskundigen

Tijdens deze Talentlab helpen we jou als arbeidsdeskundige in 3 uur tijd een echte jobcarving- en crafting expert te worden, die werkgevers naar een hoger niveau kan tillen in het aanbieden van passend werk.

Datum: 10-12-2024
Prijs: € 149,-
Locatie: Leusden, Nederland

Inschrijven about TalentLab: Jobcarving en – crafting voor Arbeidsdeskundigen

TalentLabs

Opleiding 2de spoor expert

Met onze nieuwe opleiding 2e spoor expert bieden we HR-managers, leidinggevenden, verzuimbegeleiders en anderen die regelmatig de rol van casemanager in langdurig verzuim vervullen, specialistische kennis op te doen op het gebied van spoor 2, om in hun eigen rol in dit proces optimaal bij te dragen aan het resultaat van het traject. Heb je veel te maken met 2e spoor en/of verwacht je dit in de toekomst? Wil je jouw kennis en expertise uitbreiden en jezelf als professional onderscheiden? Dan is deze unieke, gloednieuwe opleiding echt iets voor jou.

Prijs: Gratis: Op=Op
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg

Verder lezen about Opleiding 2de spoor expert

TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

Bevlogen medewerkers die werken in een gezonde organisatie met weinig verloop van personeel. Dat wil elke werkgever wel! Maar wat is het recept voor werkgeluk? Voor elke medewerker is dit recept uniek. Om jouw medewerker aan boord te houden is het belangrijk te weten wat zijn of haar talenten en drijfveren zijn. Waar liggen ontwikkelmogelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerker echt in zijn of haar kracht staat?

Prijs: €1.499,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

TalentLab: Inclusief werven

Vervul vacatures die maanden openstaan én draag bij aan kansengelijkheid en diversiteit op de arbeidsmarkt. Benut onbenut talent door vaker te kiezen voor de minder voor de hand liggende optie en uit een andere vijver te vissen. Durf te kiezen voor een ‘out of the box’ optie en weet om welke manieren jij je als werkgever kunt laten ondersteunen en je financiële risico’s beperkt en zakelijk profiteert van inclusief werkgeverschap.

Prijs: €1.495,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Inclusief werven

Opleidingen Professionals

TalentLab Jobcarving en Jobcrafting voor arbeidsdeskundigen op inschrijving

In deze Talentlab leggen we je uit wat jobcarving en jobcrafting precies inhouden, leer je welke mogelijkheden er zijn en hoe je op een andere manier naar de inzetbaarheid van medewerkers kan kijken. In drie uur helpen we jou om een echte jobcarving- en crafting expert te worden, die werkgevers naar een niveau kan tillen in het aanbieden van passend werk.
De TalentLab staat gepland op 19 oktober a.s. van 13.00 tot 16.00 en zal plaatsvinden in op ons hoofdkantoor in Leusden. Aanmelden kan tot 5 oktober.

Actuele informatie Behaalde Accreditaties

Voor onze TalentLab Jobcarving ontvang je van NVVA als arbeidsdeskundige 2 PE punten. Daarnaast is Amplooi een CRKBO erkende opleider.

Kenniscentrum prikbord

Handige tips, nuttige weetjes, vragen aan u. U leest ze op ons onderstaande prikbord.

Leven lang leren Krediet

Waar STAP eindigt, blijft het nog steeds mogelijk om financiële steun te krijgen voor bij- of omscholing, namelijk via het Levenlanglerenkrediet van DUO. Behalve uw steun, kan uw medewerker dus ook een beroep doen op cofinanciering vanuit de overheid. Zie voor meer informatie de website van DUO.

WIA calculator

Voor veel werknemers is het afwachten van behandeling van de WIA-aanvraag een onzekere tijd. Er kan alvast een schatting gemaakt worden met een WIA-calculator. Zelf vinden wij de WIA calculator van Achmea erg handig.

Zet onbenut talent in door een werkervaringsplek aan te bieden

Behalve dat wij uw medewerker begeleiden naar passend werk elders, doen wij dit ook voor vele andere talentvolle kandidaten. Ook voor hen zoeken wij bedrijven die een zogeheten tijdelijke Werkervaringsplek (WEP) ter beschikking willen stellen om mensen de ruimte en gelegenheid te bieden weer op te bouwen naar volledige inzetbaarheid. Hierbij rekening houdend met evt. beperkende factoren.

Wilt u helpen door een Werkervaringsplek (WEP) aan te bieden? Stuur ons een berichtje via mobiliteitscentrum@amplooi.nl.

Kenniscentrum Samenwerkingen

Het Kenniscentrum is niets zonder kennispartners. We hebben ons sinds de oprichting veelvuldig mogen laven aan de kennis en wijsheid van experts en laten inspireren door bevlogen kennisdragers. Zonder de personen tekort te willen doen die hieronder niet genoemd worden, lichten we een aantal samenwerkingen graag uit.

Beroepsveldcommissie Toegepaste Psychologie Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Het Kenniscentrum neemt in de persoon van Inge van de Beek, deel aan de beroepsveldcommissie Toegepaste Pscychologie van de HAN. In deze commissie denkt Amplooi als afgevaardigde van de beroepspraktijk mee over de relevantie van het curriculum van de opleiding en steekt hierbij uiteraard ook veel relevante kennis op.

Organisatorische Wendbaarheidsscan

Onze Organisatorische Wendbaarheidsscan hebben wij mogen inspireren op het ‘Hoe boek voor Wendbaarheid’ van Hanneke Moon. Het boek biedt zeer bruikbare handvatten voor de uitdagingen die in onze scan aan het licht komen en is hiermee een must read voor wie de scan bij ons afneemt. Daarnaast verzorgt Moon HRM voor ons binnenkort een Webinar over het creëren van carrièrepaden, waar u zeker bij wilt zijn.

Mensgericht Leiderschap en de Menselijke Revolutie

Behalve over re-integratie, informeren wij onze werkgevers graag over preventie, retentie en het vergroten van werkgeluk en welbevinden van medewerkers. Over dit onderwerp is onze zustermaatschappij Nolost dé gesprekspartner bij uitstek. Zo namen wij eerder dit jaar de podcast over Transformationeel Leiderschap op met Ron Buijze en Veron Janssen en hebben we in november nog een podcast voor u in petto met leading voice Sven Rickli over de Menselijke Revolutie. Daarnaast kun je je binnenkort aanmelden voor de Online Inspiratiesessie Werkgeluk en Mensgericht Leiderschap.

Blogs overzicht

Menselijke Revolutie Seminar

Vorige week vond het eerste Menselijke Revolutie Seminar plaats. Op dit uitverkochte seminar kwamen ruim 880 mensgerichte leiders. Een seminar vol inspiratie en met impact. Wat fantastisch om te zien dat zoveel mensen een samenleving waar de mens meer centraal staat omarmen.

Verder lezen about Menselijke Revolutie Seminar

Focus op talentmanagement

Waarom ik zo enthousiast ben over de talentanalyse? Als we een ezel willen motiveren om last te dragen, kunnen we hem wortels of een stok gebruiken. Beide methoden werken, maar welke is effectiever op lange termijn?

Verder lezen about Focus op talentmanagement

Jobcarving en jobcrafting in de moderne arbeidsmarkt

De wereld verandert, en met die veranderingen evolueert ook de arbeidsmarkt in een ongekend tempo. Technologische vooruitgang en globalisering hebben de manier waarop we werken getransformeerd, en deze verschuivingen zullen naar verwachting alleen maar toenemen. Deze snelle veranderingen vormen een uitdaging voor zowel …

Verder lezen about Jobcarving en jobcrafting in de moderne arbeidsmarkt

Kenniscentrum FAQ

Aqui quasped mil et utata pedi nonsed qui officiu mquodiorro mint, unt quam nosae quae nonsed modis as plique laut pelesto etus earci tecte sa vent, con comnimaxim sitasped que vero et autet, omnis est omnihil essundero core qui beat.

Alles over Spoor 2

Alles over talentmanagement

Alles over wendbaarheid

Inge-van-de-Beek

Inge van de Beek Manager Kenniscentrum Talent & Wendbaarheid