Amplooi Ons team

Samen zorgen we ervoor dat het personeel van vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen. 

Mobiliteitsexperts

Met veel enthousiasme en een oplossingsgerichte visie coachen en begeleiden onze mobiliteitsexperts medewerkers. Ze dagen uit om op een creatieve manier na te denken en te doen en proberen. Zo zetten zij medewerkers in hun kracht!

Arbeidsmakelaars

Onze energieke arbeidsmakelaars werken vanuit het mobiliteitscentrum en zijn specialisten met veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. Met een positieve benadering zetten ze aan tot actie. Het zijn echte netwerkers en kampioen in het matchen van medewerkers met potentiële werkgevers.

Arbeidsdeskundigen

De arbeidsdeskundigen van Amplooi werken vanuit het onafhankelijke label ADEA. Ze zijn expert op het gebied van verzuim en weten alles over de sociale, maatschappelijk, juridische en financiële aspecten van verzuim. Met objectief en gedegen advies zorgen ze voor inzicht in mogelijkheden.

Servicebureau

De medewerkers van ons Servicebureau verzorgen het hele ondersteunde proces rondom de trajecten. Met een flinke dosis positiviteit staan zij klaar om inkomende mails en telefoontjes te beantwoorden. Ze verwerken aanmeldingen, plannen afspraken en haken de juiste professional aan. Kortom: ze zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Sales & Marketing

Het commerciële team doorgrondt haarfijn waar behoeftes zich bevinden. Met een flinke lading kennis en ervaring uit de praktijk zorgen ze voor écht passende adviezen. Positief, betrokken en altijd bereikbaar!

Management

“Practice what you preach”. Een bevlogen managementteam waarbij vooruitgang en ontwikkeling centraal staat.