Martine Thomassen

Martine Thomassen – van Lingen

Mobiliteitsexpert

Martine Thomassen – van Lingen

Oplossingsgericht & Behulpzaam

Martine Thomassen is na haar studie Personeel & Arbeid en Sociaal Juridische Dienstverlening haar loopbaan begonnen bij een uitzendbureau als Intercedent, hier heeft ze ervaring opgedaan met commerciële targets, netwerkopbouw en in- en uitstroom projecten. Na deze leerzame periode met veel opleidingen en trainingen heeft Martine de overstap gemaakt naar het UWV waar ze als Werkcoach ervaring heeft opgedaan met coaching, training en begeleiding van uitkeringsgerechtigden op diverse onderdelen van het sollicitatieproces.

Mede door haar commerciële ervaring is zij doorgegroeid naar de functie van Accountmanager Werkgeversdiensten, in deze functie heeft ze geparticipeerd in meerdere projecten gebaseerd op samenwerking met externe partijen waaronder brancheorganisaties, werkgevers, opleidingsinstituten, gemeenten en uitzendbureaus om op deze wijze uitkeringsgerechtigden van het UWV een brede keuze te geven aan goed gefundeerde uitstroom mogelijkheden.

Na een aantal jaren bij het UWV ben ik bij Amplooi als Arbeidsmakelaar begonnen, een functie waarin al mijn ervaringen op en van de arbeidsmarkt samenkomen, mijn specifieke kennis en ervaring ligt op het vlak van arbeidsbemiddeling, het enthousiasmeren van bedrijven en mensen is wat ik graag doe evenals relatiebeheer en acquisitie en het geven van sollicitatieadvies. Tijdens deze werkzaamheden gebeurd er veel in het contact met anderen. Hier haal ik energie uit. Geeft het gevoel te bouwen. Dit is tevens het scheppen voor kansen voor de werkgever als ook de werkzoekende.