Amplooi versterkt talent

Wij zijn expert in de begeleiding en ontwikkeling van personeel. Dat doen wij met onze talentmanagement, werkvermogen en arbeidsmobiliteit dienstverlening. 

Jouw personeel klaar voor het nieuwe werken

Veranderende behoeftes en trends als digitalisering en vergrijzing zorgen ervoor dat de wereld van werk continu verandert. Wij zorgen ervoor dat het personeel van vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen. We zijn er niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden. 

 • Durf te doen

  Wij geloven dat door te doen en te experimenteren de mooiste inzichten ontstaan. Iets nieuws doen is vaak spannend. Daarvoor moet je durven. Begeleiden in het durven doen, is onze specialiteit. Door te luisteren, doorgronden, motiveren en activeren werken we samen met werkgevers en werknemers aan een leven lang werkgeluk. 

 • Oplossingsgericht

  Wij werken vanuit de wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek “oplossingsgericht coachen”. Dit betekent dat wij geen kant en klare oplossingen aandragen, maar een medewerker stimuleren om met onze ondersteuning zelf aan oplossingen te werken. Zo zetten wij deze in zijn of haar kracht en zorgen we voor duurzame oplossingen. 

 • Werken vanuit waarde

  Wij zorgen voor het in kaart brengen en benutten van kwaliteiten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten we werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde. 

Hoe onze waarden voor jou werken

Onze vier werkwaarden vormen het uitgangspunt waar vanuit we ons werk doen. Zo behalen we mooie resultaten.  

 • We hebben oprechte aandacht voor zowel werkgevers als werknemers. Door goed te luisteren zorgen we voor een veilige en sterke basis voor een geslaagd traject.
 • Met onze deskundigheid voelen wij haarfijn aan waar behoeftes zich bevinden. We doorgronden wij snel wat er nodig is om resultaat te behalen.
 • Met ons grenzeloze enthousiasme motiveren we medewerkers om te reflexteren en experimenteren. De betrokkenheid die dit oplevert zorgt ervoor dat we doelgerichte stappen zetten.
 • Bij ons staat activeren centraal. We blijven niet onnodig lang stil staan bij uitdagingen, maar leggen met onze oplossingsgerichtheid de focus op vooruitgang en de toekomst.

Snelheid  staat bij ons centraal

Bij ons kun je rekenen op een snelle start van een traject. 

 • Binnen 24 uur

  na uw aanvraag contact

 • Binnen 5 werkdagen

  plannen we het intakegesprek met u in

 • Binnen 2 weken

  na de intake een rapportage met een plan van aanpak

We werken door héél Nederland

Onze professionals werken vanuit verschillende locaties verspreid door heel Nederland. Zo bieden wij landelijke dekking en garanderen we kennis van de lokale arbeidsmarkt. Wij zijn altijd in de buurt! 

landkaart-2

Succesvol mobiliteitscentrum

Amplooi heeft veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. 

Wij hebben een eigen mobiliteitscentrum vanuit waar onze arbeidsmakelaars werken. Dit zijn professionals gespecialiseerd in het vinden en creëren van kansen op de arbeidsmarkt. Zij werken verspreid door heel Nederland en hebben een breed en divers aanbod van uitstroomorganisaties. Ons mobiliteitscentrum ziet in de lokale arbeidsmarkt niet alleen de zichtbare, maar ook de verborgen vacatures. Zo hebben wij scherp zicht op kansrijke uitstroom functies.

We zijn er bij Amplooi van overtuigd dat je er pas écht achter komt wat je kunt en wilt wanneer je dingen uitprobeert. Daarom realiseren onze arbeidsmakelaars ook werkervaringsplekken. Zo’n plek geeft een medewerker de kans om uit te proberen, te leren en te ervaren, zonder de druk te voelen van een betaalde baan. 

Professioneel + veiligheid voorop

Wij bieden gediplomeerde en gecertificeerde professionals en zorgen voor optimale privacy en veiligheid van data.

Wij durven bij te dragen aan werkend Nederland

 • Ons ultieme doel

  Bijdragen aan een betekenisvol leven

 • Onze toekomstdroom

  Onze visie is dat werk bijdraagt aan vitaliteit en levensgeluk. Wij streven naar werkgeluk voor iedereen en een inclusieve arbeidsmarkt. 

 • Hier staan we voor

  Voor een leven lang werken zijn ontwikkeling, perspectief en arbeidsmobiliteit essentieel. Het onze missie om zoveel mogelijk mensen hierbij te helpen. Zo dragen we bij aan continuïteit en wendbaarheid van mensen, organisaties en de maatschappij.

TobiasVanDeLest-d-1238-0235

Overtuigd van onze visie? Neem contact op met ons:

Onze specialisten helpen jou of je medewerkers  bij de zoektocht naar passend werk. We leggen je graag onze bewezen methodiek voor!