Ontwikkeladvies

Mogelijkheden in kaart brengen

Amplooi-Loopbaancoaching

Specificaties:

 • Prijs:

  v.a. €835,- excl. BTW

 • Waar:

  Op locatie of online

Deel deze pagina:

Wat is ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies brengt in kaart welke ontwikkelbehoeftes er zijn. Jouw medewerker kijkt samen met een coach naar welke competenties er zijn en welke nog ontbreken. Met een arbeidsmarktscan weet jouw medewerker precies waar de kansen en uitdagingen zijn. Het laat ook zien wat er nu gedaan moet worden om in de toekomst het werk zo goed mogelijk te blijven doen.

Waarom dit advies?

 • Zorg voor meer bewustzijn over talent en competenties
 • Motiveer mensen en zet ze aan tot actie met een plan
 • Krijg beter inzicht in hoe jouw medewerker het beste kan werken
 • Benut talent beter en zorg voor meer werkgeluk

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Voordelen bij Amplooi

1

Binnen 1 werkdag contact

2

Binnen 2 weken start onderzoek

35

locaties door heel Nederland

37

gecertificeerde coaches

Voor wie is het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is bedoeld voor medewerkers zodat zij inzicht krijgen in waar ze goed in zijn, minder goed in zijn en wat ze willen leren. Voor werkgevers is dit een unieke kans om actief het gesprek aan te gaan over talent en de ontwikkeling ervan. Wanneer mensen weten wat ze waard zijn en dit kunnen delen op de werkvloer ontstaat er vaak minder verloop en verzuim. Wij geloven erin dat je het daarom altijd moet hebben over talent. Zowel bij gezonde als zieke medewerkers.

Hoe pakken we het aan

 • 1 Situatieschets en persoonsprofiel
 • 2 Toekomstoriëntatie
 • 3 Ontwikkelplan

Wat levert het je op?

 • Een concreet ontwikkelplan met acties voor jouw medewerker
 • Uitgebreide arbeidsmarktscan met informatie over kansen, uitdagingen en skills
 • Doelgerichte aandacht voor talentontwikkeling in je organisatie
 • Gemotiveerde mensen die met plezier naar werk gaan

Inhoud advies

Ons ontwikkeladvies begint met een goed gesprek en een arbeidsmarktscan om toekomstperspectieven te verkennen. Samen met de medewerker stellen we concrete actiepunten op om hen voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. We streven ernaar dat elke medewerker klaar is om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Ik ben werkgever
Situatieschets en persoonsprofiel
Situatieschets en persoonsprofiel Stap 1

De coach gaat samen met jouw medewerker bespreken waar jouw medewerker nu staat. Het doel van het gesprek is om erachter te komen wat de competenties, werkzaamheden, interesses en kwaliteiten zijn. De ervaring van de coach zorgt ervoor dat er een professioneel en onderbouwd persoonsprofiel wordt opgesteld.

Toekomstoriëntatie
Toekomstoriëntatie Stap 2

Met behulp van een arbeidsmarktscan onderzoeken we waar, voor jouw medewerker, de kansen en uitdagingen van de toekomst zich bevinden. Hierin wordt duidelijk hoe het werk en de sector waar jouw medewerker in werkt verandert. We brengen in kaart wat nodig is om bij te blijven in de dynamische arbeidsmarkt.

Ontwikkelplan
Ontwikkelplan Stap 3

Het ontwikkeladvies bestaat uit vier gesprekken met de coach. We sluiten het traject af met een concreet ontwikkelplan. Hierin staan acties die jouw medewerker kan doen om zich te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat jouw medewerker voorbereid is op de toekomst en zo lang mogelijk met plezier kan blijven werken.

Previous
Next
Ik ben medewerker

Naamswijziging ADEA

Onder de naam Amplooi voeren we arbeidsdeskundig onderzoek uit en geven we arbeidsdeskundig advies. De werkterreinen van ADEA en Amplooi liggen in elkaars verlengde. Door nadrukkelijk de samenwerking te zoeken, verstevigen we de verbinding tussen de twee schakels in het verzuimproces. Dit komt ten goede aan de dienstverlening. Alleen al omdat de combinatie van de kennis, kunde en ervaring op het gebied van werkvermogen en baankansen in de regionale markt een snellere re-integratie in de hand werkt. Dat is prettig voor zowel de werknemer als de werkgever.

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!

Vragen? Wij zijn er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Kitty-350px