DAAN dreigt uit te vallen

Daan is die medewerker die nog steeds aan het werk is, maar een fysieke of mentale uitdaging heeft. Het wordt steeds moeilijker voor Daan om het werk te blijven doen. Uitval dreigt.

Daan wordt door de situatie gedwongen na te denken over de volgende stap. Zijn werkgever ook. Er moet nu echt iets gaan veranderen. Hij ging op zoek naar zijn talenten en hoe je die in kunt zetten. De talentenscan bood nieuw perspectief!

(her)ken jij Daan binnen jouw organisatie?

Amplooi-Daan-172A4069-350px

Handige Harrie

Video
Play Video

Ik zie jou en je pijn. Je wilt nog wel maar je kan niet, je lijf is er klaar mee na jaren in de bouw. Maar op je 59e nog iets anders doen? Wat een opluchting was het voor je om ook iets anders te kunnen doen in een vertrouwde omgeving. Je werkgever ziet het nu ook.

Creatieve Duizendpoot

Video
Play Video

Ik zie jou harde werker. “Nee” komt niet in jouw woordenboek voor. Al loop je op je tandvlees, iedereen kan altijd op je rekenen. Op je 21e koos je al voor de zorg. Je merkt dat de vele uren nu echt zijn tol beginnen te eisen. Bij de start van je traject voelde je je nog schuldig... maar al snel gingen de gesprekken over jouw talenten. Je ontwikkelplan werd duidelijk.

Werkvermogen dienstenoverzicht

Amplooi-41

Arbeidsdeskundig onderzoek

Tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek brengen we in kaart wat er nodig is om weer aan de slag te gaan na verzuim.

Amplooi Hq43

Arbeidsdeskundig advies

Schakel een arbeidsdeskundige in voordat jouw medewerker zich ziekmeldt.

Amplooi-32

Loonwaarde onderzoek

We geven met loonwaarde onderzoek objectief advies over een passend salaris bij een veranderde arbeidsprestatie.

Amplooi-06

Mediation

Een (arbeids)conflict lossen we onder begeleiding van één van onze mediators op.

Amplooi-49

Outplacement

We begeleiden een ontslagen of boventallige medewerker met een outplacementtraject richting een nieuwe baan.

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Daniëlle Casemanager Verzuim & Re-integratie

Correcte en volledig begeleiding: Wij werken naar tevredenheid met Amplooi: Heldere en complete eindrapportages, deskundige, planmatige en professionele begeleiding. Duidelijke en adequate communicatie, accuraat op de noodzakelijke acties in het proces, goed op de hoogte van de tijdlijnen mbt herbeoordelingen en aanvragen voor WIA. Goed bereikbaar servicebureau met zeer klantvriendelijke medewerkers die vlot helpen met vragen over het klantportaal, de stand van dossiers of contactmomenten met de coach.

Lisanne Medewerker

Mijn coach van Amplooi is een fijne coach met een goede arbeidsethos, je kunt op haar bouwen. Ze zorgt met haar positieve houding voor een prettige sfeer tijdens de online. Deze gesprekken voert ze alsof ze tegen over je zit in haar eigen werkkamer. Zelf vind ik dat dit een verrijking voor iedere coach zou moeten zijn. Het online-gesprek kan een drempel wegnemen voor mensen die overal tegen opzien omdat het in je eigen vertrouwde omgeving plaats vindt.

Dominique HR Manager

Pro-actieve houding vanuit Amplooi. Het tijdig afgeven van signalen. Goed aanvoelen waar de behoeften liggen, zowel van de opdrachtgever als cliënt. Grote betrokkenheid.

Pim Medewerker

Mijn coach werkt constructief samen met mij en mede hierdoor wordt het coaching proces goed doorlopen en het einddoel behaald. Er is oprechte aandacht voor mij. Betrouwbaar, plezierig in omgang, eerlijk en oprecht.

Vragen? Wij zijn er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Kitty-350px