Amplooi Blogs

Amplooi-Kenniscentrum-Header

Blogs overzicht

Alle blogs
  • Alle blogs
  • Arbeidsmobiliteit
  • Talentmanagement
  • Werkvermogen

Focus op talentmanagement

Waarom ik zo enthousiast ben over de talentanalyse? Als we een ezel willen motiveren om last te dragen, kunnen we hem wortels of een stok gebruiken. Beide methoden werken, maar welke is effectiever op lange termijn?

Verder lezen about Focus op talentmanagement

Jobcarving en jobcrafting in de moderne arbeidsmarkt

De wereld verandert, en met die veranderingen evolueert ook de arbeidsmarkt in een ongekend tempo. Technologische vooruitgang en globalisering hebben de manier waarop we werken getransformeerd, en deze verschuivingen zullen naar verwachting alleen maar toenemen. Deze snelle veranderingen vormen een uitdaging voor zowel …

Verder lezen about Jobcarving en jobcrafting in de moderne arbeidsmarkt

Wendbaar organiseren van werk

Om nog een kans te maken in de strijd tegen een toenemende arbeidsmarktkrapte, zullen we anders moeten kijken naar werk. We moeten niet meer vastdenken in functies met takenpakketten.

Verder lezen about Wendbaar organiseren van werk

Een arbeidsdeskundige kan meer!

Veel meer dan waar jij de arbeidsdeskundige tot nu waarschijnlijk voor inzet. Zonde, vinden wij. Want een arbeidsdeskundige kan meer dan alleen het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek rond het eerste ziektejaar.

Verder lezen about Een arbeidsdeskundige kan meer!

Tips and tricks voor een effectief arbeidsdeskundig onderzoek

Wat zet je een arbeidsdeskundig onderzoek effectief in? We hebben een aantal handige tips en tricks voor jou op een rijtje gezet.

Verder lezen about Tips and tricks voor een effectief arbeidsdeskundig onderzoek

Zo zorg jij voor meer werkgeluk: De kracht van amplitie

In de moderne werkomgeving draait alles om het actief versterken van de positiviteit op de werkvloer door middel van amplitie. Wat houdt dat in? Lees 7 tips.

Verder lezen about Zo zorg jij voor meer werkgeluk: De kracht van amplitie

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Daniëlle Casemanager Verzuim & Re-integratie

Correcte en volledig begeleiding: Wij werken naar tevredenheid met Amplooi: Heldere en complete eindrapportages, deskundige, planmatige en professionele begeleiding. Duidelijke en adequate communicatie, accuraat op de noodzakelijke acties in het proces, goed op de hoogte van de tijdlijnen mbt herbeoordelingen en aanvragen voor WIA. Goed bereikbaar servicebureau met zeer klantvriendelijke medewerkers die vlot helpen met vragen over het klantportaal, de stand van dossiers of contactmomenten met de coach.

Lisanne Medewerker

Mijn coach van Amplooi is een fijne coach met een goede arbeidsethos, je kunt op haar bouwen. Ze zorgt met haar positieve houding voor een prettige sfeer tijdens de online. Deze gesprekken voert ze alsof ze tegen over je zit in haar eigen werkkamer. Zelf vind ik dat dit een verrijking voor iedere coach zou moeten zijn. Het online-gesprek kan een drempel wegnemen voor mensen die overal tegen opzien omdat het in je eigen vertrouwde omgeving plaats vindt.

Dominique HR Manager

Pro-actieve houding vanuit Amplooi. Het tijdig afgeven van signalen. Goed aanvoelen waar de behoeften liggen, zowel van de opdrachtgever als cliënt. Grote betrokkenheid.

Pim Medewerker

Mijn coach werkt constructief samen met mij en mede hierdoor wordt het coaching proces goed doorlopen en het einddoel behaald. Er is oprechte aandacht voor mij. Betrouwbaar, plezierig in omgang, eerlijk en oprecht.

Vragen? Paula is er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Paula-350px