Investeer in het talent van je mensen met de MDIEU subsidie

Versterk het talent in jouw organisatie. Geef vernieuwende inzichten en biedt talentontwikkeling aan. Verhoog werkplezier en motivatie door werk op een creatieve manier aan te bieden. 

Let op! Het volgende aanvraagtijdvak zal openstaan van 1 september t/m 30 november 2023.

Waar staat jouw organisatie nu met duurzaam inzetbaarheid?

Wellicht heb je al plannen gemaakt op het gebied van duurzaam inzetbaarheid. Misschien ben je al begonnen maar wil je het professioneler aanpakken. Ondersteuning van experts op dit gebied klinkt als muziek in de oren. Toch ontbreekt het je aan tijd en wil je wel slim investeren. Pak nu je kans en werk samen met ons om jouw duurzaam inzetbaarheidsplannen naar een hoger niveau te tillen. Investeer in je mensen met behulp van de MDIEU subsidie.

Investering mede mogelijk gemaakt door MDIEU

Onlangs heeft het ministerie van van Sociale Zaken en Werkgelegenheid  de MDIEU subsidie geïntroduceerd om organisaties aan te moedigen te investeren in duurzame inzetbaarheid. Hoe help je mensen om zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en productief te werken. De subsidie kent verschillende thema's, wij helpen je graag met:

 • Talentontwikkeling
 • Arbeidsmobiliteit
 • Werkvermogen
 • Loopbaan en -arbeidsmarktadvies

Met andere thema's zoals vitaliteit en gezondheid of goed werkgeverschap en opdrachtgeverschap kunnen we je ook mee helpen. Dit doen we in samenwerking met onze zusterorganisaties binnen de Prevermo Groep.

Wanneer kan je MDIEU aanvragen?

Het volgende aanvraagtijdvak zal openstaan van 1 september t/m 30 november 2023. In 2024 zal er nog een aanvraagtijdvak worden geopend. De projectperiode voor het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers loopt tot uiterlijk 31 december 2025.

Voor wie is de subsidie?

Deze subsidie is voor organisaties die een groot programma of project (projectbedrag minimaal 150.000 euro) willen starten om de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten.

Wat is het subsidiebedrag?

Deze subsidie is voor projecten en programma's vanaf 150.000 euro. MDIEU subsidieert 50% van het totale projectbedrag. Waardoor een organisatie bij een project van 150.000 euro, 75.000 euro subsidie krijgt en 75.000 euro zelf moet betalen.

Meer weten over een totaalaanpak op maat?

Investeer in het talent van je mensen. Je krijgt er veel voor terug

Investeer in het talent van je mensen. Zodat ze blijven leren zich te ontwikkelen. Op elk moment in hun loopbaan, of ze nu ziek zijn of niet. Jij laat als werkgever zien dat ze onmisbaar zijn voor de organisatie. Alles wat aandacht krijgt groeit. Daarom krijg je er als organisatie veel voor terug wanneer je die investering doet. Het zorgt voor een afname van verloop en verzuim. Maar ook een toename in de motivatie en het werkplezier van je mensen.

Zo versterk jij talent samen met ons

 • Coachingssessies

  aandacht voor mogelijkheden

 • Talentscans

  Inzicht in talent

 • Taak en talentplatform

  Breng jobcarving en -crafting in de praktijk

 • En nog veel meer

  wij denken met je mee

Hulp nodig bij andere thema's?

 • Vitaliteit en gezondheid
 • Goed werkgeverschap en opdrachtgeverschap

Dat kan! Amplooi is onderdeel van de Prevermo Groep waardoor we gemakkelijk op maat een aanbod kunnen doen die meerdere thema's aansnijdt. Ben je op zoek naar een maatwerk aanbod? Neem dan contact op.

Talent versterker voorbeelden

We delen graag een aantal voorbeeld verhalen met je zodat je ziet wat je kan doen om het talent van je mensen te versterken.

Talentversterker-zorginstelling

Talent versterken bij een zorginstelling

Talentversterker-detailhandel

Talent versterken bij een detailhandel

Talentversterker-RVO

Talent versterken bij overheidsinstantie

MDIEU helpdesk Hulp bij aanvraag en afronding van jouw subsidie

We helpen je graag met de aanvraag en afronding van jouw MDIEU subsidieaanvraag. Zo weet je zeker dat de subsidie goedgekeurd wordt door de overheid. Wil je advies over jouw duurzaam inzetbaarheidsplannen of wil je weten hoe je de subsidie aanvraagt? Neem dan contact op met onze MDIEU helpdesk. Dit is een helpdesk die speciaal is ingericht voor MDIEU vragen. Bel naar de helpdesk en je krijgt direct antwoord op jouw vraag of mail en krijg binnen 24 uur antwoord.

Handig om te weten

Anne Slot

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.