Blog

MDIEU bij een overheidsinstantie

Talentversterker-RVO

RVO is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Amplooi biedt via het talent matchingsplatform Part-Up medewerkers de mogelijkheid om hun talent in te zetten op een creatieve manier.

Part-Up zorgt voor een creatieve invulling van de werkweek op basis van talent

Onder andere de HR medewerkers van RVO kunnen zich aanmelden voor een tijdelijke opdracht via het matchingsplatform Part-up. Teams die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben, plaatsen hier een klus of opdracht. En RVO’ers die naast hun eigen werk graag iets anders willen doen, kunnen hierop reageren. Zo help je je collega’s én doe je zelf ook ervaring op. Medewerkers zijn zo in staat om een creatieve invulling aan hun werkweek te geven op basis van hun eigen talent.

Reactie van één van de HR medewerkers:

"Via Part-up zag ik dat er hulp nodig was bij de onboarding, dus reageerde ik erop. Bij deze opdracht deed ik de administratie voor de online introductiebijeenkomsten en de fysieke onboarding-bijeenkomsten. Ook het verwelkomen van nieuwe medewerkers was hier een onderdeel van”, vertelt de HR-medewerker enthousiast. “Door deze opdracht heb ik heel veel RVO-collega’s leren kennen buiten mijn eigen team. En ik kon mijn creativiteit hier goed in kwijt. Het was voor mij meer dan geslaagd!”

Werken vanuit je eigen talent geeft meer plezier en betere prestaties

Bij RVO zetten ze in op Talentgericht Werken. Want werken vanuit je talenten geeft meer plezier in je werk én leidt tot betere prestaties. Part-up helpt hierbij, omdat collega’s hun talenten binnen de hele organisatie kunnen inzetten.

Herken je jouw organisatie in dit verhaal en wil je meer weten?

Ontvang onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier in te vullen geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van de opgegeven persoonsgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Paula is er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Paula-350px