Blog

MDIEU bij een detailhandel

Talentversterker-detailhandel

Een detailhandel met ruim 80 winkels door Nederland heeft een hoog verzuim. Amplooi begeleidt de medewerkers en leidinggevenden van de detailhandel.

Een plek om terug te komen op eigen tempo

De detailhandel heeft veel medewerkers die nog niet op volle kracht kunnen werken. Toch wil de detailhandel een manier vinden om deze mensen een plek te geven om naar terug te komen en op eigen tempo uren op te bouwen.

Zo hebben wij de medewerkers verder geholpen

Door al in week 14 Amplooi in te schakelen krijgt een medewerker beter inzicht in wat nog wel kan. Part-up wordt door alle leidinggevenden gebruikt om re-integratietaken aan te maken, zodat verzuimende medewerkers bij andere winkels kunnen re-integreren en uren kunnen opbouwen. Voor de leidinggevende van de winkel fijn om extra handjes te hebben en voor de medewerker fijn om niet op de eigen werkplek, maar wel bij de eigen vertrouwde organisatie te re-integreren.

Versnelling in re-integratie en terugdringen van capaciteitsproblemen

Door mensen wel uren op te laten bouwen zijn ze toch nog betrokken bij de organisatie. Ze kunnen wennen aan het ritme, het werk en vinden steun bij de eigen collega’s. Hierdoor ziet de detailhandel een versnelling in het re-integratieproces wat als positief extra effect heeft dat de capaciteitsproblemen ook verminderd worden.

Herken je jouw organisatie in dit verhaal en wil je meer weten?

Ontvang onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier in te vullen geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van de opgegeven persoonsgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Paula is er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Paula-350px