Judith Philippo

Judith Philippo

Arbeidsdeskundige

Judith Philippo

Oplossingsgericht & Empathisch

Mijn naam is Judith Philippo en ik werk als gecertificeerd registerarbeidsdeskundige, ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen.

Ik heb een achtergrond in Psychologie en diverse Sport gerelateerde opleidingen. Sinds 2010 ben ik werkzaam binnen het vakgebied van arbeidsongeschiktheid, preventie en verzuim.

Zo ben ik ooit begonnen als Verzuimadviseur in de verlengde arm constructie met de bedrijfsarts, heb ik een vervolgstap gemaakt richting het beperken van schade- en instroomrisico’s in samenwerking met diverse verzekeraars en het geven van trainingen binnen sociale zekerheid en wet- en regelgeving. Inmiddels ben ik sinds 2020 als arbeidsdeskundige werkzaam. Ik vind het belangrijk om een onafhankelijk oordeel te geven over de situatie en grondig onderzoek te kunnen verrichten om een goed advies te kunnen geven. Ik ben in mijn werk praktisch, empathisch, analytisch en doelgericht, zonder de mens in het verhaal uit het oog te verliezen. Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit en dynamiek binnen verschillende werkgevers en bedrijfssituaties alsmede de persoonlijke verhalen van de mensen die ik spreek. Ik werk vanuit oprechte interesse en vind daarbij wederzijds vertrouwen en respect van groot belang.