Wendbaarheidsscan Medewerkers Meten is weten

Met de wendbaarheidsscan krijg je inzicht in hoe wendbaar jouw mensen zijn op dit moment. De scan bestaat uit een vragenlijst en een verdiepend gesprek medewerkers. Zo brengen we duidelijk in beeld waar de kansen en knelpunten voor de talenten van je medewerkers.

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Waarom deze scan?

  • Krijg inzicht in de wendbaarheid van je medewerkers
  • Zorg dat jouw mensen kunnen meebewegen in een snel veranderende wereld
  • Betrek medewerkers bij het wendbaarheidsproces en creëer draagvlak voor verandering
  • Laat zien dat je jouw medewerkers centraal stelt en geeft om hun ontwikkeling
  • Faciliteer jouw team in het inzichtelijk maken van hun talent
  • Maak medewerkers bewust van hun talent en wendbaarheid

Voor wie?

Deze scan is voor HR adviseurs, managers, leidinggevenden en medewerkers die wendbaarheid en talentontwikkeling belangrijk vinden en er graag mee aan de slag willen gaan.

Wat levert de scan op?

  • Een objectief rapport met een wendbaarheidsadvies voor zowel de deelnemers als de organisatie
  • Weet hoe je slimmer om kan gaan met capaciteit en verloop
  • Creëer duidelijkheid en geef richting aan hoe je als organisatie met wendbaarheid wil omgaan
  • Krijg begeleiding tijdens de scan van onze ervaren wendbaarheidsexpert

Wat kan je ermee?

De scan zorgt ervoor dat je precies weet waar jouw mensen behoefte aan hebben en waar de kansen liggen voor optimalisatie van het benutten van talent.

Wanneer je dit zelf wil uitvoeren kost het vaak veel tijd en energie en je mist een onafhankelijke blik op de organisatie. Wij nemen dit werk voor je uit handen en onze wendbaarheidsexpert Inge adviseert je graag. Zij kan je ook helpen met het uitvoeren van de mogelijkheden die je tijdens de wendbaarheidsscan ontdekt. Wel zo handig!

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze wendbaarheidsscan:

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!