Wendbaarheidsscan Meten is weten.

Met de wendbaarheidsscan krijg je inzicht in hoe wendbaar jouw organisatie is op dit moment. De scan bestaat uit een vragenlijst en we voeren gesprekken met medewerkers, leidinggevenden en managers uit relevante delen van je organisatie.. Zo brengen we duidelijk in beeld waar de kansen en knelpunten voor de talenten van je medewerkers en je teams precies liggen. Beschikbare cijfers en informatie over verzuim, verloop, capaciteit, re-
integratie, mobiliteit en aanwezig talent worden in de scan meegenomen.

Waarom deze scan?

  • Krijg inzicht in de wendbaarheid van je medewerkers en je organisatie
  • Zorg dat je organisatie meebeweegt in een snelveranderende wereld
  • Betrek medewerkers bij het wendbaarheidsproces en creëer draagvlak voor verandering
  • Laat zien dat je jouw medewerkers centraal stelt en geeft om hun ontwikkeling
  • Faciliteer jouw team in het inzichtelijk maken van hun talent
  • Maak medewerkers bewust van hun talent en wendbaarheid

Voor wie?

Deze scan is voor HR adviseurs, managers, leidinggevenden en medewerkers die wendbaarheid en talentontwikkeling belangrijk vinden en er graag mee aan de slag willen gaan.

Wat levert de scan op?

  • Een objectief rapport met een wendbaarheidsadvies voor zowel de deelnmers als de organisatie
  • Weet hoe je slimmer om kan gaan met capaciteit en verloop
  • Creëer duidelijkheid en geef richting aan hoe je als organisatie met wendbaarheid wil omgaan
  • Krijg begeleiding tijdens de scan van onze ervaren wendbaarheidsexpert

Wat kan je ermee?

De scan zorgt ervoor dat je precies weet waar jouw organisatie, management en medewerkers behoefte aan hebben en waar de kansen liggen voor optimalisatie.

Wanneer je dit zelf wil uitvoeren kost het vaak veel tijd en energie en je mist een onafhankelijke blik op de organisatie. Wij nemen dit werk voor je uit handen en onze wendbaarheidsexpert Erik adviseert je graag. Hij kan je ook helpen met het uitvoeren van de mogelijkheden die je tijdens de wendbaarheidsscan ontdekt. Wel zo handig!

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze wendbaarheidsscan:

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!