Jobhunting

Samen met één van onze arbeidsmakelaar gaan we gericht op zoek naar een nieuwe baan.

Jobhunting Ondersteuning in het benaderen van de arbeidsmarkt

Als duidelijk is wat voor baan iemand zoekt, ondersteunen we gericht in het benaderen van de arbeidsmarkt met jobhunting. Het doel van jobhunting is om een nieuwe baan of werkervaringsplek te bemachtigen. Met de hulp van één van onze arbeidsmakelaars zorgen we ervoor dat een medewerker effectief en kansrijk de arbeidsmarkt benadert. Samen met de medewerker maken we bellijsten en oefenen we gesprekken. Zowel het netwerk van Amplooi als het eigen netwerk van de medewerker benaderen we. Ook gaan we aan de slag met het benaderen van bedrijven en instellingen buiten het netwerk. Zo creëren we nieuwe ingangen en maken we de kans op een nieuwe baan zo groot mogelijk.

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Inhoud van het traject

Lees hieronder hoe jobhunting er voor u uitziet. 

Intake

Tijdens het intakegesprek maakt uw medewerker kennis met de arbeidsmakelaar die het traject begeleidt. Een arbeidsmakelaar is één van onze specialisten in het vinden en creëren van kansen. We bespreken wat voor soort baan de medewerker zoekt en hoe we ervoor gaan zorgen dat we deze vinden. 

Zoeken en vinden van vacatures

Samen met de arbeidsmakelaar bespreekt uw medewerker wat de beste aanpak is voor het zoeken naar vacatures. Welke bestaande kansen zijn er? Wat zijn handige offline en online plekken om vacatures te zoeken? En hoe zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de meest recente vacatures? We schakelen ook ons online loopbaanportaal Jobport in. Hier vindt uw medewerker een gericht aanbod van alle vacatures in Nederland. Deze filteren we op basis van de eigen wensen van de medewerker. Jobport geeft een duidelijk en handig overzicht van bedrijven en vacatures die passen bij uw medewerker.

Solliciteren en netwerken

We helpen uw medewerker op weg met handige sollicitatietips. Ook zoeken we contact met bedrijven binnen en buiten het netwerk van de medewerker en het netwerk van Amplooi. We hebben een groot netwerk en zijn bekend met de arbeidsmarkt in de regio van uw medewerker. De arbeidsmakelaar stelt uw medewerker actief voor bij bedrijven die een goede match kunnen zijn. Zo maken we de kans op het bemachtigen van een nieuwe baan zo groot mogelijk.

Intake

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de arbeidsmakelaar die jou begeleidt. Een arbeidsmakelaar is één van onze specialisten in het vinden en creëren van kansen. We bespreken wat voor soort baan je zoekt en hoe we ervoor gaan zorgen dat we deze vinden. 

Zoeken en vinden van vacatures 

Samen met de arbeidsmakelaar bespreek je wat de beste aanpak is voor het zoeken naar vacatures. Welke bestaande kansen zijn er? Wat zijn handige offline en online plekken om vacatures te zoeken? En hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van de meest recente vacatures? We schakelen ook ons online loopbaanportaal Jobport in. Hier vind je een gericht aanbod van alle vacatures in Nederland en filter je vacatures op basis van jouw eigen wensen. Jobport geeft je een duidelijk en handig overzicht van bedrijven en vacatures die bij jou passen.

Solliciteren en netwerken

We helpen je op weg met handige sollicitatietips. Ook zoeken we contact met bedrijven binnen en buiten jouw eigen netwerk en het netwerk van Amplooi. We hebben een groot netwerk en zijn bekend met de arbeidsmarkt in jouw regio. De arbeidsmakelaar stelt je actief voor bij bedrijven die een goede match kunnen zijn. Zo maken we de kans op het bemachtigen van jouw droombaan zo groot mogelijk.

Zo maken we van het traject een succes

We pakken onze trajecten gestructureerd aan. Bekijk hier hoe we zorgen voor mooie resultaten.

Snelle start van het traject

Snelle start van het traject

Binnen 24 uur na aanmelding nemen we contact op. Binnen vijf werkdagen plannen we het intakegesprek met u in.

Heldere communicatie

Heldere communicatie

Communicatie is van cruciaal belang voor succesvolle trajecten. We communiceren helder over verwachtingen en voortgang. Tussentijds zijn we goed bereikbaar en staan we klaar voor vragen en advies op maat.

Altijd in de buurt

Altijd in de buurt

Ons team werkt vanuit verschillende locaties verspreid over heel Nederland. Zo bieden wij landelijke dekking en garanderen we kennis van de lokale arbeidsmarkt.

Groot netwerk

Groot netwerk

Wij hebben een eigen mobiliteitscentrum vanuit waar onze arbeidsmakelaars werken. Dit zijn professionals gespecialiseerd in het vinden en creëren van kansen op de arbeidsmarkt. Zij werken verspreid door heel Nederland en hebben een breed en divers netwerk.

Kwaliteit bewaken

Kwaliteit bewaken

Gedurende het traject bewaken we de klanttevredenheid. Daarnaast vragen we na afloop om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Met deze input blijven wij ons verbeteren en borgen we kwaliteit.

Binnen 24 uur contact

Snelle start van het traject

Groot netwerk

Altijd in de buurt

Vraag een offerte aan

Wij maken werken vanuit waarde mogelijk

Wij zijn Amplooi en expert in de begeleiding en ontwikkeling van personeel. Dat doen wij met onze werkvermogen, arbeidsmobiliteit en talentmanagement dienstverlening. Zo zorgen we voor het in kaart brengen en benutten van kwaliteiten en het ontwikkelen van talenten. Hierdoor past het werk bij de medewerker en vergroten we werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.

  • Durf te doen

    Wij geloven dat door te doen en te experimenteren de mooiste inzichten ontstaan. Iets nieuws doen is vaak spannend. Daarvoor moet je durven. Begeleiden in het durven doen, is onze specialiteit. Door te luisteren, doorgronden, motiveren en activeren werken we aan een leven lang werkgeluk.

  • Oplossingsgerichte methodiek

    Wij werken vanuit de wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek “oplossingsgericht coachen”. We dragen geen kant en klare oplossingen aan, maar doen aanspraak op het oplossend vermogen van een medewerker. Zo zetten wij deze in zijn of haar kracht en zorgen we voor duurzame oplossingen.

  • Veilig en professioneel

    Wij garanderen optimale privacy en veiligheid van data en zijn ISO 27001 en 9001 gecertificeerd. Onze professionals zijn gediplomeerd en gecertificeerd en bieden effectieve begeleiding met geschikte tools voor iedere situatie.

Succesvol mobiliteitscentrum

Ons mobiliteitscentrum verbindt actief bedrijven aan het netwerk van Amplooi.

Kennis van de lokale arbeidsmarkt

Ons team van professionals werkt door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat we kennis hebben van de arbeidsmarkt in de regio. Ons netwerk is breed en divers en vanuit het mobiliteitscentrum onderhouden we regelmatig contact. Zo zien we niet alleen zichtbare, maar ook onzichtbare kansen en vacatures. Op deze manier hebben we scherp zicht op kansrijke uitstroom functies en maken we de kans op een baan zo groot mogelijk.

Onze enthousiaste Arbeidsmakelaars

Amplooi TalentLabs

Opleiding 2de spoor expert

Met onze nieuwe opleiding 2e spoor expert bieden we HR-managers, leidinggevenden, verzuimbegeleiders en anderen die regelmatig de rol van casemanager in langdurig verzuim vervullen, specialistische kennis op te doen op het gebied van spoor 2, om in hun eigen rol in dit proces optimaal bij te dragen aan het resultaat van het traject. Heb je veel te maken met 2e spoor en/of verwacht je dit in de toekomst? Wil je jouw kennis en expertise uitbreiden en jezelf als professional onderscheiden? Dan is deze unieke, gloednieuwe opleiding echt iets voor jou.

Prijs: Gratis: Op=Op
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg

Verder lezen about Opleiding 2de spoor expert

TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

Bevlogen medewerkers die werken in een gezonde organisatie met weinig verloop van personeel. Dat wil elke werkgever wel! Maar wat is het recept voor werkgeluk? Voor elke medewerker is dit recept uniek. Om jouw medewerker aan boord te houden is het belangrijk te weten wat zijn of haar talenten en drijfveren zijn. Waar liggen ontwikkelmogelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerker echt in zijn of haar kracht staat?

Prijs: €1.499,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Hoe sta jij in je kracht?

TalentLab: Inclusief werven

Vervul vacatures die maanden openstaan én draag bij aan kansengelijkheid en diversiteit op de arbeidsmarkt. Benut onbenut talent door vaker te kiezen voor de minder voor de hand liggende optie en uit een andere vijver te vissen. Durf te kiezen voor een ‘out of the box’ optie en weet om welke manieren jij je als werkgever kunt laten ondersteunen en je financiële risico’s beperkt en zakelijk profiteert van inclusief werkgeverschap.

Prijs: €1.495,-
Soort: Hybride (online of fysiek)
Groepsgrootte: In overleg, van compacte teams tot aan gehele afdelingen.

Verder lezen about TalentLab: Inclusief werven
YanaIvachtchenko

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.