loopbaancoaching amplooi e1576668237669

Werkgevers

Amplooi is gespecialiseerd in uw mobiliteitsvraagstuk. Amplooi biedt daadkrachtige ondersteuning en verbetert de mobiliteit van uw werknemer. Wij bieden een resultaatgericht proces met korte doorlooptijden, uitgevoerd door de beste Mobiliteitsexperts en Arbeidsmakelaars. Onze resultaten spreken voor zich:

  • Medewerkers beoordelen het traject met een tevredenheidscijfer van 8.0.
  • Klanttevredenheid van 7,8 over het afgeronde traject.
  • 70% schadelastbeperking voor de werkgever door snellere re-integratie. Hiervan stroomt 48% uit naar passend werk.
  • Uw dossier voldoet aan de UWV-eisen.
  • Binnen 24 uur contact en een ingepland intakegesprek, binnen 5 werkdagen een intakegesprek en binnen 2 weken een rapport.

Onze toegevoegde waarde:

–        Professionele dienstverlening. De bevlogenheid en het meesterschap van onze experts wordt steeds hoog gewaardeerd door opdrachtgevers en bemiddelde medewerkers. Onze experts zijn gemotiveerd om ook voor u en uw medewerker een succesvol programma te organiseren.

–        Persoonlijke aandacht voor de medewerker. Dit zorgt voor een medewerker die intrinsiek gemotiveerd is om vervolgstappen te zetten, wat de kans op succes verhoogt.

–        Geschikte tools voor iedere situatie. Wij richten elk Mobiliteitsprogramma voor uw medewerker specifiek in met passende instrumenten, zoals assessments, trainingen, testen en Jobport (de digitale vacaturebank).

–        Een succesvol mobiliteitscentrum. Amplooi heeft een eigen mobiliteitscentrum opgestart met opdrachtgevers waardoor organisaties en uw medewerker elkaar effectiever vinden. Dit verhoogt de kans op het vinden van een vervolgstap.

–        Online klantportaal. Via het online klantenportaal heeft u een actueel inzicht in de voortgang van het traject van uw medewerker. Tevens kunt u via dit klantportaal nieuwe trajecten aanmelden en worden documenten privacy-proof opgeslagen zodat u deze op elk moment kunt inkijken.

–        Korte lijnen met onafhankelijke arbeidsdeskundigen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd met onafhankelijke arbeidsdeskundigen. Hierdoor is uw wachttijd korter en de re-integratie van uw werknemer sneller.

Lees hier ervaringsverhalen
Naar het klantportaal

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.