De volgende stap wordt zichtbaar

Bekijk het
verhaal van
Joy

Ambitieus

Jij bent altijd gedreven en op zoek naar uitdagingen. Al een tijdje denk je na over jouw volgende stap. Al blijkt het concreet maken van deze volgende stap best lastig. Want “Wat ben ik waard op de arbeidsmarkt?” of “Kan ik niet beter blijven zitten waar ik zit?” Het mooie is dat jij de ambitie al voelt, wij zijn er om dat verder met jou te onderzoeken.

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Amplooi-Joy-carriere-stap-172A3280-350px

Wat wil ik?

Eerder in je carrière heb je keuzes gemaakt. Een afslag genomen. Maar zijn er meer talenten? Misschien maak je al gebruik van talenten buiten je werk of ben je ze vergeten. Eeuwig zonde. Met onze talentscan breng je al je talenten weer in kaart en bespreken we hoe je die talenten in kunt zetten voor jouw volgende stap.

Op zoek

Vaak is het mogelijk om binnen je huidige werkomgeving je talenten te laten zien en verder te ontwikkelen. Jobcarving is dan interessant voor jou.
Wanneer het niet mogelijk is om een volgende stap te zetten binnen je huidige werkomgeving dan bieden we tal van andere mogelijkheden. We verzorgen sollicitatietrainingen, een werkstage, persoonlijk ontwikkeladvies of gaan op zoek naar je volgende baan. Het is allemaal mogelijk.

Amplooi-carriere-stap-172A3264-350px

Bekijk je carrière met een frisse blik

Je bent toe aan een nieuwe stap maar misschien weet je nog niet helemaal wat bij je past. Dan is het goed om eens met een frisse blik naar je werk en je talent te kijken met een coach. Wat zou je nog meer kunnen doen? Welke mogelijkheden zijn er? Misschien heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig. Pak je kans en meld je aan voor een ontwikkeladvies met een van onze coaches. We versterken graag jouw talent!

Stap naar meer werkgeluk

Amplooi-Ontwikkeladvies-800x400px

Ontwikkeladvies

Mogelijkheden in kaart brengen.

Amplooi-Loopbaancoaching-800x400px

Loopbaancoaching

Talent leren en zien gebruiken.

Amplooi-TalentLab-Hoe-sta-jij-in-je-kracht--800x400px

TalentLab Hoe sta jij in je kracht?

Ontdek de talenten en drijfveren van jouw medewerkers.

Onze talentcoaches staan voor je klaar

Amplooi-Marc-Oostermeyer-300x300px

Marc Oostermeyer

Amplooi-Mirjam-Goossens-300x300px

Mirjam Goossens

Amplooi-Kirsten-van-der-Put-300x300px

Kirsten van der Put

Amplooi-Lauren-Vlijter-300x300px

Lauren Vlijter