Sandra van Campen

Arbeidsmakelaar, Landelijk

De 5 coach vragen

1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom?

Ik ben werkzaam in Apeldoorn en omgeving. Ik woon in Apeldoorn en vanaf daar bouw ik een netwerk op in een straal van ongeveer een uur rijden.

2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Ik ben via via bij Amplooi terecht gekomen. Ik was werkzaam als relatiebeheerder bij een MBO-school en door het zoeken van stageplaatsen op een krappe stagemarkt al ervaren in het benaderen van relaties en het inzetten van kandidaten. Hierdoor is de vervolgstap naar Amplooi als Arbeidsmakelaar een interessante stap. Het blijven benaderen van een netwerk, maar wel met andere kandidaten.

3. Wat maakt het werk voor jou zo leuk?

Het leuke is wanneer je de match voor elkaar hebt. Wanneer een kandidaat geplaatst kan worden bij een betrokken bedrijf. Dat is natuurlijk fantastisch.
Daarbij spreek ik bedrijven die enorm enthousiast zijn en meedenken over de mogelijkheid tot plaatsing van een kandidaat, omdat zij het een ander zo gunnen. Daar word ik echt blij van.

4. Wat probeer jij bij een kandidaat over te brengen/mee te geven?

Ik probeer een kandidaat mee te geven dat enthousiasme en betrokkenheid veel verschil maken. Dit zowel van de kandidaat ten aanzien van de zoektocht en plaatsing, maar ook van mij naar de kandidaat. De kandidaat zal merken dat ik mijn uiterste best doe om eraan bij te dragen dat de kandidaat weer terug in het werkproces komt.

5. Wat zijn eigenschappen die een goede coach moet hebben volgens jou?

In mijn werk denk ik dat het handig is om makkelijk contact te kunnen maken, graag met andere mensen te spreken en betrokkenheid te creëren. Daarbij komt een bepaalde gedrevenheid om werk(ervarings)plaatsen te realiseren goed van pas.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
duurzame inzetbaarheid