loopbaancoaching amplooi e1576668237669

Werknemers:

Amplooi is gespecialiseerd in uw mobiliteitsvraagstuk. Wij bieden daadkrachtige ondersteuning en verbeteren de mobiliteit van u als werknemer. Dit doen wij door een resultaatgericht proces met korte doorlooptijden, uitgevoerd door de beste Mobiliteitsexperts en Arbeidsmakelaars. Onze resultaten spreken voor zich:

  • Medewerkers die u voorgingen, beoordelen onze trajecten met een tevredenheidscijfer van 8.0.
  • Klanttevredenheid van 7,8 over het afgeronde traject.
  • 70% schadelastbeperking voor de werkgever door snellere re-integratie. Hiervan stroomt 48% uit naar passend werk.
  • Uw dossier voldoet aan de UWV-eisen.
  • Binnen 24 uur is er contact met u en een ingepland intakegesprek, binnen 5 werkdagen een intakegesprek en binnen 2 weken een rapport.

Onze toegevoegde waarde:

–        Professionele dienstverlening. De bevlogenheid en het meesterschap van onze experts wordt steeds hoog gewaardeerd door opdrachtgevers en bemiddelde medewerkers. Onze experts zijn gemotiveerd om ook voor u een succesvol programma te organiseren.

–        Persoonlijke aandacht voor de medewerker. Het plan van aanpak willen we zo persoonlijk mogelijk maken om zo sneller en efficiënter vervolgstappen te kunnen zetten, wat de kans op succes verhoogt.

–        Geschikte tools voor iedere situatie. Wij richten elk Mobiliteitsprogramma specifiek in met passende instrumenten, zoals assessments, trainingen, testen en Jobport (de digitale vacaturebank).

–        Een succesvol mobiliteitscentrum. Amplooi heeft een eigen mobiliteitscentrum opgestart met opdrachtgevers waardoor u de organisaties sneller vinden. Dit verhoogt de kans op het vinden van een vervolgstap.

Kijken hier ervaringsverhalen

Onze diensten

Contact

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer 088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.

Ik wil graag meer weten