Steffie-Verheuvel

Steffie Verheuvel

Arbeidsmakelaar

Steffie Verheuvel

Positief & Betrokken

Dit ben ik:

Na jaren in een andere branche gewerkt te hebben als zelfstandig ondernemer, wilde ik meer van betekenis zijn voor anderen. In de functie van arbeidsmakelaar zie ik een uitdaging om gemotiveerd op zoek te gaan naar kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Privé wandel ik graag in het bos of op het strand, en probeer ik graag nieuwe recepten uit om klaar te maken op onze kamado barbecue.

Mijn specialiteit is:

  • De link leggen tot wat iemand wil binnen dat wat diegene kan.
  • Out of the box denken bij werkervaringsplekken vinden
  • Snel kunnen schakelen en meedenken met de kandidaat in overleg met de coach.

Zo ga ik te werk

Ik probeer de vraag van de coach zo goed en duidelijk mogelijk te vertalen naar een werkervaringsplek. Daarbij probeer ik rekening te houden met de wens van de kandidaat. Soms is het beter om de wens even te laten gaan, zodat de kandidaat zich kan concentreren op terug komen in het arbeidsproces.

Mijn favoriete quote

“Ik ga het zeker proberen om te doen, dat lukt me wel”

Ik zal het doen, en op een zeker moment lukt het me. Misschien dat ik dan hulp heb gevraagd, of omdat ik heb door gezet en mijn eigen manier ervoor gevonden heb.

Een traject is voor mij geslaagd als…

Als iemand op een leuke plek terecht komt en ze weer met veel plezier naar hun werk gaan, misschien is het nog niet de plek die ze zich voor gesteld hadden. Maar ze zijn weer in het arbeidsproces en gaan zich ontwikkelen met plezier en motivatie.

Certificeringen

Deze opleidingen, certificaten en cursussen heb ik behaald.

  • MBO personeel & organisatie
  • Oplossingsgericht coachen
  • Succesvol in het 2e spoor

Dit wilde ik vroeger worden

Vroeger wilde ik graag bij de bereden politie. Heerlijk heel de dag met paarden bezig zijn, omdat ik bij paarden me altijd heerlijk op mijn gemak voelde. Wat wij veel deden was buitenritten maken in de Drunense Duinen, heerlijk om buiten in de natuur te zijn!