Herfstactie: Help jouw collega’s verder deze herfst

Herfstactie: Help jouw collega’s verder deze herfst

Je gunt je collega’s het beste. Zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en verder komen in hun loopbaan. Daarom hebben we deze herfst een speciale actie bedacht. Als jij een arbeidsdeskundig onderzoek nodig hebt voor je collega meld deze dan snel bij ons aan. Dan krijg je voor een andere collega er gratis een coachingsgesprek inclusief talentscan t.w.v. €249,- bij. Twee collega’s in één keer verder helpen. Precies zoals een goede werkgever dat doet!

 • Hoe werkt de actie?

  Meld het onderzoek bij ons aan en geef aan ons door welke collega jij graag het coachingsgesprek en talentscan cadeau wil doen. Dan nemen wij contact op met jou zodat we beide collega’s kunnen benaderen.

 • Tot wanneer loopt deze actie?

  De actie loopt tot en met 7 november 2023

 • Kan ik de actie inzetten voor meerdere arbeidsdeskundige onderzoeken?

  Deze actie kan je voor meerdere arbeidsdeskundige onderzoeken gebruiken. Hoe meer collega’s je helpt des te beter!

Deel deze herfstactie:

Blijf op de hoogte van onze podcasts, webinars en acties

Blijf op de hoogte van onze boeiende webinars, inspirerende podcasts, talentlabs en acties zoals deze herfstactie. Pak je kans om te leren en groeien!

Voordelen van deze actie

 • Coachingsgesprek en talentscan t.w.v. €249,-
 • Je helpt twee collega’s in één keer verder
 • Je maakt ontwikkeling mogelijk
 • Je zet werkplezier centraal
 • Je vermindert verzuim en werkt aan duurzame inzetbaarheid

Wat levert een arbeidsdeskundig onderzoek op en wanneer zet ik deze in?

Lees het verhaal van Jos, arbeidsdeskundige  wat maakt zijn werk leuk

Over de arbeidsdeskundige

Herken je deze situatie? Jouw collega is al geruime tijd ziek, maar het blijft onduidelijk of er nog mogelijkheden zijn om terug te keren in (het eigen) werk. Als werkgever wil je graag het werkvermogen van je medewerker door een deskundige laten onderzoeken. In de Wet Verbetering Poortwachter staat dat je als werkgever een eventueel tweede spoortraject uiterlijk aan het einde van het eerste ziektejaar moet inzetten. Daarom is het belangrijk om voor die tijd inzicht te hebben in de re-integratiemogelijkheden van je uitgevallen medewerker.

De voordelen van Coachingsgesprek en Talentscan

Het is herfst, de dagen worden korter. Dit is een periode waarin medewerkers juist kunnen reflecteren op wat ze kunnen, wat ze willen en hoe ze zich willen ontwikkelen. Daarom bieden wij tijdelijk dit ultieme herfstcadeau aan: neem een arbeidsdeskundig onderzoek af en krijg er nu gratis een coachingsgesprek en een talentenscan bij voor een van je collega’s. Zo help je jouw ene collega inzicht te krijgen in de mogelijkheden en help je een andere collega vooruit door inzicht te krijgen in zijn of haar talenten. Geef je collega deze herfst een boost in zelfvertrouwen! Deze actie loopt tot 31 oktober 2023.

Direct aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze herfstactie:

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!