Download Brochures & Whitepapers

We delen graag onze kennis met je. Onderstaande whitepapers, brochures, checklists en handboeken kun je gratis downloaden.

Amplooi-Downloads-Headerfoto

Ontdek alle downloads

tekenen

Handboek: langdurig zieke medewerker (stappenplan)

Hoe ga je om met een langdurig zieke medewerker? En welke stappen dien je op welke momenten te nemen? Wij helpen je!

schadelastbeheersing verzuim

Format & Formulier:
Frequent Verzuimgesprek

Heb je te maken met een frequent zieke medewerker? Ga het gesprek aan! Dit document helpt je met deze gesprekken.

Brochure Outplacement

Brochure
Outplacement traject

Wil je weten hoe een outplacementtraject er uit ziet en welke stappen je gaat doorlopen? Download de brochure voor alle informatie:

schadelastbeheersing verzuim

Checklist: voorbereiding arbeidsdeskundig gesprek

Wat ga je bespreken tijdens een gesprek met een arbeidsdeskundige? En hoe kun je je goed voorbereiden als medewerker én werkgever?

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Daniëlle Casemanager Verzuim & Re-integratie

Correcte en volledig begeleiding: Wij werken naar tevredenheid met Amplooi: Heldere en complete eindrapportages, deskundige, planmatige en professionele begeleiding. Duidelijke en adequate communicatie, accuraat op de noodzakelijke acties in het proces, goed op de hoogte van de tijdlijnen mbt herbeoordelingen en aanvragen voor WIA. Goed bereikbaar servicebureau met zeer klantvriendelijke medewerkers die vlot helpen met vragen over het klantportaal, de stand van dossiers of contactmomenten met de coach.

Lisanne Medewerker

Mijn coach van Amplooi is een fijne coach met een goede arbeidsethos, je kunt op haar bouwen. Ze zorgt met haar positieve houding voor een prettige sfeer tijdens de online. Deze gesprekken voert ze alsof ze tegen over je zit in haar eigen werkkamer. Zelf vind ik dat dit een verrijking voor iedere coach zou moeten zijn. Het online-gesprek kan een drempel wegnemen voor mensen die overal tegen opzien omdat het in je eigen vertrouwde omgeving plaats vindt.

Dominique HR Manager

Pro-actieve houding vanuit Amplooi. Het tijdig afgeven van signalen. Goed aanvoelen waar de behoeften liggen, zowel van de opdrachtgever als cliënt. Grote betrokkenheid.

Pim Medewerker

Mijn coach werkt constructief samen met mij en mede hierdoor wordt het coaching proces goed doorlopen en het einddoel behaald. Er is oprechte aandacht voor mij. Betrouwbaar, plezierig in omgang, eerlijk en oprecht.

Vragen? Wij zijn er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Kitty-350px