Anne-Marie Leeuw

Arbeidsmakelaar, Landelijk

De 5 coach vragen

1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom?

Ik ben werkzaam in omgeving Noord-Holland (Regio Amsterdam / Zaandam), Utrecht , Flevoland. Ik woon zelf in Ouderkerk aan de Amstel dus lekker centraal!

2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

De afgelopen jaren ben ik als (corporate) recruiter werkzaam geweest, erg leuk, maar zag mijn baan ook steeds meer veranderen: was meer bezig met marketing / communicatie dan gesprekvoering met kandidaten en dit miste ik wel. Ook vond ik het altijd heel leuk om met mensen mee te denken en te helpen met werk zoeken en solliciteren. Ben bijv. meerder keren CV dokter geweest op carrière beurzen, iets wat ik met veel plezier deed.
Een oud collega van mij die al dit soort werk deed, zij zag een vacature bij Amplooi voorbij komen, moest aan mij denken en stuurde het gelijk aan mij door en zo is het gekomen!

3. Wat maakt het werk voor jou zo leuk?

Iets doen wat er toe doet, de afwisseling en de vrijheid om zelf mijn agenda in te delen. De ene keer praat ik met kandidaten over mogelijkheden om weer op een passende werkplek aan de slag te gaan en help hen daarbij, de andere keer zit ik bij bedrijven om te kijken over er daar mogelijkheden zijn voor kandidaten van Amplooi. En daarnaast natuurlijk de administratie en het leuke contact met mijn collega’s, kortom, geen dag is hetzelfde tot nu toe.

4. Wat probeer jij bij een kandidaat over te brengen/mee te geven?

Denk in mogelijkheden: als je altijd doet wat je altijd deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg. In beweging komen -letterlijk en figuurlijk- is belangrijk, dat gaat van alles aan het rollen.

5. Wat zijn eigenschappen die een goede coach moet hebben volgens jou?

Inlevingsvermogen. Mensenkennis / inschattingsvermogen. Toegankelijkheid. Een goede portie gezond verstand in combinatie met een stukje nuchterheid.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
duurzame inzetbaarheid