Beroepskeuzetest Amplooi

Er zijn maar weinig mensen die hun droombaan ook daadwerkelijk hebben. Veel mensen weten wel wat hun droombaan zou zijn. Maar wat doe je als je dit niet weet? Waar begin je met kijken als je eigenlijk geen idee hebt waar jouw interesses liggen?
Amplooi heeft hiervoor een gratis beroepskeuzetest online staan die jou vandaag nog antwoorden geeft!

Door deze vragenlijst te doorlopen, weet je binnen een paar minuten waar jouw wensen liggen, wat jouw sterke eigenschappen zijn en waar jouw verbeterpunten te vinden zijn. Deze gegevens kan je gebruiken om jezelf te ontwikkelen en om op zoek te gaan naar de juiste vacatures.

Deze test is makkelijk online in te vullen en geheel gratis. Een mooi middel om jezelf te leren kennen en je ontvangt een duidelijk profiel dat je met potentiële werkgevers kunt delen.

Indeling beroepskeuzetest

In de beroepskeuzetest van Amplooi worden er telkens twee beroepen getoond. Van deze twee beroepen mag jij aangeven welk beroep jouw voorkeur heeft. Aan de hand van je keuzes wordt er een duidelijk profiel gecreëerd, welke aansluit bij jouw wensen en voorkeuren.

Doe de test!

Via de volgende link kun je de beroepskeuzetest starten:

Start de beroepskeuzetest!

Contact

Wilt u meer weten over ons programma?  Neem dan contact op met ons. Bel ons op 088-0223888 of stuur een email naar info@amplooi.nl

YanaIvachtchenko-d-1238-0392

Hoe Amplooi passend werk mogelijk maakt

Wij zorgen voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.

Bekijk waar wij je bij kunnen helpen:

Gediplomeerde & gecertificeerde professionals

Optimale privacy & veiligheid van data (ISO)

Betrokken en maatschappelijk verantwoord

Snelheid staat bij ons centraal, zowel in start als opschalen.

YanaIvachtchenko

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.