10 oktober 2019 staat Amplooi samen met haar zusterorganisatie Adaptics op de beurs van HR Live. Wij zijn hier aanwezig met een stand waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan en wij geven een workshop ‘Return on Investment met coaching’.

HR LiveHR Live is een evenement voor de HR professional. Er worden meer dan 80 workshops gegeven voor elk specialisme van HR. Ruim 50 vooraanstaande partners bieden oplossingen voor HR-issues. Rond de gezellige terrassen, kan volop genetwerkt worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Onze workshop zal staan in het teken van Return on Investment met coaching. Return of Investment (ROI) is een term die gebruikt wordt om aan te geven hoe een investering weer terugkomt in de organisatie. De ROI voor coaching is een steeds vaker voorkomende term om aan te geven dat coaching van medewerkers effectief is. Na deze workshop bent u in staat om de ‘Return on Investment’ van coaching inzichtelijk te maken voor uw organisatie.
Studies hebben uitgewezen dat de opbrengsten van de investering in coaching aanzienlijk groter zijn dan het investeringsbedrag zelf. Uit onderzoek blijkt:
–             Door coaching per medewerker €489,55 per jaar* bespaard.
–             Langdurig verzuim neemt af met 6,1%.
–             35,5% voelt zich mentaal sterker en loopt minder risico op psychische klachten.
–             De groep medewerkers die hinderlijke stress ervaart, neemt af met 31,6%.
–             84% geeft aan gelukkiger te zijn na het coaching traject.

AdapticsIn deze workshop laten we u kennis maken met coaching en de wijze waarop u de Return on Investment inzichtelijk kan maken van uw organisatie. We behandelen de voordelen en de resultaten die wij zien naar aanleiding van Loopbaancoaching, teamcoaching en vitaliteitscoaching.

Het wordt een leerzame dag, vol inspiratie en nieuwe kennis. Hopelijk zien we u daar!

* op basis van arbeidsproductiviteitsverlies berekening