Werkstress of een te hoge werkdruk tijd voor verandering

Bekijk het
verhaal van
Daan

Je ziet dat er iets moet veranderen

Zie jij dat een collega op het tandvlees loopt? Hij/ zij voelt aan alles dat er iets moet gaan veranderen voordat het echt mis gaat. Misschien betreft het mentale- en/of fysieke klachten waardoor het werk steeds moeilijker wordt. Misschien wordt er veel stress ervaren op het werk en leeft het gevoel er met niemand over te kunnen praten. Dan zijn wij er ook voor jou. Onze coaches kunnen je helpen je werksituatie te veranderen.

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Amplooi-Daan-Stress-Werkdruk-172A4045-350px

Het zien van jouw talenten

Meten is weten; zo herkennen wij samen of mensen op het tandvlees lopen om daar vervolgens interventies op aan te bieden. Als dat bekend is, dan is de volgende stap om vervolgens in kaart te brengen wat iemand wil én kan o.a. door onze talentscan in te zetten. We bespreken dit samen en kijken naar de competenties, autonomie en de ervaren verbinding met het werk en de collega’s. Dan gaan we gericht kijken wat er nodig is om je in te zetten op je talenten en nemen dat samen mee naar jouw leidinggevende om samen toe te zien op voldoende energizers om werkstress het hoofd te kunnen bieden!

Loopbaancoaching

Het doel van onze coaches is helder; zij helpen leidinggevenden en medewerkers elkaar te zien en helpen stap voor stap naar meer werkplezier. Op organisatieniveau starten wij met een bredere analyse. Er zijn geen situaties inzake werkstress waar wij geen oplossing voor hebben. Neem contact met ons op en wij gaan graag in gesprek over een traject op maat. Daar waar wij gebruik kunnen maken van subsidies zullen we dat niet laten.

Ammplooi-Daan-Stress-Werkdruk-172A4099-350px

Sta in je kracht

Speciaal voor organisaties die meer inzicht willen in de mogelijkheden voor de talentontwikkeling van hun medewerkers bieden we o.a. de TalentLab ‘Sta in je kracht’ aan. Maar ook de wendbaarheidsscan voor een breder beeld. Met individuele medewerkers gaan wij graag in gesprek en gebruiken we eventueel analysetools zoals o.a. de talenscan en/ of de arbeidsmarktscan.

Interesse? Vraag de wendbaarheidsscan aan

Stap naar meer werkgeluk

Amplooi-Loopbaancoaching-800x400px

Loopbaancoaching

Brengt je naar nieuwe mogelijkheden.

Amplooi-TalentLab-Hoe-sta-jij-in-je-kracht--800x400px

TalentLab Hoe sta jij in je kracht?

Ontdek de talenten en drijfveren van jouw medewerkers.

Amplooi-Tips-om-werkstress-te-verminderen-800x400px

Tips om werkstress te verminderen

Hoe zorg je ervoor dat werkstress je niet belemmert. Lees het in deze blog.

Onze talentcoaches staan voor je klaar

Amplooi-Marc-Oostermeyer-300x300px

Marc Oostermeyer

Amplooi-Mirjam-Goossens-300x300px

Mirjam Goossens

Amplooi-Kirsten-van-der-Put-300x300px

Kirsten van der Put

Amplooi-Lauren-Vlijter-300x300px

Lauren Vlijter