Header 6.3 1

Loopbaancoaching

Eerst komt de wil, dan pas de weg

In iedere loopbaan kunt u, als medewerker geconfronteerd worden met vragen of uw huidige baan nog wel aansluit bij uw talenten, dromen en ambities. Om duurzaam inzetbaar te blijven kan loopbaancoaching inzicht geven en helpen om op het goede spoor te blijven. Loopbaancoaching kan op verschillende momenten in een loopbaan toegevoegde waarde hebben. Immers, ieder mens doorloopt verschillende levensfasen met bijbehorende wensen en behoeften.

Loopbaancoaching van Amplooi

In grote lijnen is loopbaancoaching van Amplooi op te splitsen in twee verschillende fases. Door het doorlopen van deze fases kan uiteindelijk een advies op maat worden uitgebracht. In totaal worden er vier tot acht coachingsgesprekken gevoerd met een loopbaancoach. Elke 2 weken gaat u aan de slag met een coach van Amplooi.

Fase 1: Zelfanalyse

In de eerste fase van het traject ligt de focus op wie u bent en uw verleden. Vragen die hier aan bod komen, zijn: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Door te kijken naar het CV en de biografie wordt meer duidelijk over uw geschiedenis, door vervolgens uw sterke en zwakke punten en overtuigingen in kaart te brengen, wordt een helder beeld geschetst van u als medewerker. Aan de hand hiervan kan gekeken worden naar de toekomst, waarmee fase 2 aanbreekt.

Fase 2: Arbeidsmarktanalyse

In fase 2 staat uw toekomstbeeld centraal. Het uiteindelijke doel hierbij is om met een concreet actieplan op zoek te gaan naar een toekomstige werkgever. Door te kijken hoe u getriggerd kan worden en wat uw missies en dromen zijn, kan vol enthousiasme aan een helder actieplan gewerkt worden. Hierna is het tijd voor het verkennen van de arbeidsmarkt, het inrichten van een arbeidsmarktstrategie en het concreet benaderen van de arbeidsmarkt. Op zoek naar de droombaan!

 

Professionele ondersteuning

Loopbaancoaching is een pad waarmee de meeste medewerkers en werkgevers niet vertrouwd zijn. Onze mobiliteitsexperts wijzen daarom de weg, geven advies en stimuleren. Aanvullende testen en instrumenten worden ingezet om dit proces te ondersteunen en een realistische richting te bepalen voor uw loopbaan.

Loopbaancoaching

Waarom kiezen voor Amplooi?

Bij Amplooi vinden we dat arbeidsmobiliteit essentieel is voor iedereen die een leven lang met passie en uitdaging wil blijven werken. Met daadkrachtige ondersteuning verbeteren we uw mobiliteit. Wij bieden een resultaatgericht proces met korte doorlooptijden, uitgevoerd door zeer ervaren en kundige experts.

 • Individuele begeleiding door een mobiliteitsexpert die inzicht en beweging tot stand brengt;
 • Keuze uit assessments passend bij het niveau en uw situatie;
 • Individuele trainingen: solliciteren, netwerken, presenteren en social media;
 • Professionele ondersteuning bij inrichten CV en correspondentie;
 • Tempo: korte lijnen intern en intake mogelijk binnen 5 werkdagen;
 • Adviesfunctie richting u als werkgever: kennis van sociale wetgeving en arbeidsrecht;
 • We beschikken over het Blik op Werk Keurmerk en zijn lid van de brancheorganisatie OVAL.

Succesvol Mobiliteitscentrum

Het Mobiliteitscentrum verbindt actief uitstroommogelijkheden en -bedrijven aan Amplooi waardoor de mogelijkheden voor u aanzienlijk groter zijn. De arbeidsmakelaars van Amplooi werken samen in het Mobiliteitscentrum. Onze ervaren arbeidsmakelaars maken gebruik van het netwerk van Amplooi, onderhouden dagelijks hun eigen netwerk, vinden uitstroommogelijkheden en hebben een actueel beeld van beschikbare vacatures en werkervaringsplaatsen. Organisaties en uw medewerker kunnen elkaar effectiever vinden omdat uitstroombedrijven en -mogelijkheden aan Amplooi actief, centraal, regionaal en landelijk verbonden zijn aan Amplooi.

Vergroot de baankansen

Deze baankansen zijn inzichtelijk voor uw medewerker in ons online vacatureportaal Jobport. Dit verhoogt de kans op het vinden van een nieuwe baan aanzienlijk. De voordelen van ons Mobiliteitscentrum in combinatie met Jobport zijn:

 • Vacature zoekmachine met een digitaal overzicht in alle (sollicitatie)activiteiten;
 • Exclusief aan Amplooi verbonden uitstroombedrijven en -mogelijkheden zoals werkervaringsplekken, leer-, werkplekken en vacatures;
 • Bedrijven zoekmachine voor oriënteren, netwerken en open solliciteren naar exclusieve uitstroommogelijkheden;
 • Beroepenoriëntatie: gestructureerd beroepen verkennen met daarbij de arbeidsmarkt trends (stijgende of dalende vraag) en beroepen video’s;
 • Persoonlijk loopbaanprofiel op basis van ervaring, kwaliteiten, interesses en belastbaarheid, die u zelf beheert;
 • Vertaling FML naar minimaal 800 beroepen voor de top 5 matches, een verschillende analyse met arbeidsmarktperspectief;
 • Exclusieve loopbaantesten en e-learnings.

Contact

Wilt u meer weten over loopbaancoaching? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.

Bel nu
Download het productblad over Loopbaancoaching

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.