De laatste stap in je carrière?

Bekijk het
verhaal van
Joy

Ik zie jouw ervaring

Je bent altijd gedreven geweest en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Al een tijdje denk je na over de laatste stap in je carrière. Je pensioenleeftijd nadert maar is nog niet dichtbij. Wat ga je nog doen? Je hebt vragen als: “Wat ben ik waard op de arbeidsmarkt?” of “Kan ik niet beter blijven waar ik zit?” Het mooie is dat je de ambitie voelt voor de volgende stap in je carrière. Want gewoon de tijd uitzitten is eeuwig zonde.

Ontdek jouw talenten met de Talentspiegel en het 'Ik zie jou' kaartspel!

De Talentspiegel is een snelle en effectieve scan van jouw talentprofiel, terwijl het 'Ik zie jou' kaartspel een krachtige manier is om teamleden samen te brengen voor open en constructieve gesprekken over hun sterke punten en talenten. Versterk en benut het talent van individuen en teams talent optimaal. Start vandaag nog en laat je talent schitteren!

Amplooi-Pensioenleeftijd-172A3378-350px

Wat wil ik nog?

Het is een misvatting te denken dat er geen mogelijkheden meer zijn na je 50e.
De arbeidsmarkt zit met smart te wachten op ervaren mensen. Ook worden duobanen steeds populairder. Waardoor je werk-privé balans veel beter wordt. Met onze talentscan brengen we je talenten in kaart en bespreken we samen de volgende stap in je loopbaan. Daarbij doen we veel meer dan coaching. We gaan bijvoorbeeld samen met je in gesprek met je werkgever of gaan op zoek naar een nieuwe invulling van je huidige baan.

Professionele hulp

Wanneer het niet mogelijk is om een volgende stap te zetten binnen je huidige werkomgeving dan kunnen we ook kijken elders. Onze loopbaancoaches bespreken dan je kansen. Ze geven sollicitatietraining, vinden een leuke nieuwe werkstage of kijken naar beschikbare subsidies voor opleidingen.

Amplooi-Pensioenleeftijd-172A3387-350px

Samen de arbeidsmarkt verkennen

Solliciteren kan een eenzaam proces zijn. Zelfs eentje waarvan je aan jezelf gaat twijfelen. Gelukkig kan het ook anders met behulp van jobhunting. Bij jobhunting ga je samen met een van onze arbeidsmakelaars aan de slag. De arbeidsmakelaar bespreekt samen met jou je wensen en kansen, helpt je met solliciteren en netwerken. Wel zo handig! Interesse? Meld je dan aan voor een jobhunting traject.

Aanmelden jobhunting

Blijvend werkgeluk met

Amplooi-Loopbaancoaching-800x400px

Loopbaancoaching

Brengt je naar nieuwe mogelijkheden.

Amplooi-TalentLab-Hoe-sta-jij-in-je-kracht--800x400px

TalentLab Hoe sta jij in je kracht?

Ontdek de talenten en drijfveren van jouw medewerkers.

Amplooi-Ontwikkeladvies-800x400px

Ontwikkeladvies

Houd kennis up-to-date

Onze talentcoaches staan voor je klaar

Amplooi-Marc-Oostermeyer-300x300px

Marc Oostermeyer

Amplooi-Mirjam-Goossens-300x300px

Mirjam Goossens

Amplooi-Kirsten-van-der-Put-300x300px

Kirsten van der Put

Amplooi-Lauren-Vlijter-300x300px

Lauren Vlijter