De volgende stap wordt zichtbaar

Bekijk het
verhaal van
Joy

Ambitieus

Jij bent altijd gedreven en op zoek naar uitdagingen. Al een tijdje denk je na over jouw volgende stap. Al blijkt het concreet maken van deze volgende stap best lastig. Want “Wat ben ik waard op de arbeidsmarkt?” of “Kan ik niet beter blijven zitten waar ik zit?” Het mooie is dat jij de ambitie al voelt, wij zijn er om dat verder met jou te onderzoeken.

Carriere stap

Wat wil ik?

Eerder in je carrière heb je keuzes gemaakt. Een afslag genomen. Maar zijn er meer talenten? Misschien maak je al gebruik van talenten buiten je werk of ben je ze vergeten. Eeuwig zonde. Met onze talentscan breng je al je talenten weer in kaart en bespreken we hoe je die talenten in kunt zetten voor jouw volgende stap.

Op zoek

Vaak is het mogelijk om binnen je huidige werkomgeving je talenten te laten zien en verder te ontwikkelen. Jobcarving is dan interessant voor jou.
Wanneer het niet mogelijk is om een volgende stap te zetten binnen je huidige werkomgeving dan bieden we tal van andere mogelijkheden. We verzorgen sollicitatietrainingen, een werkstage, persoonlijk ontwikkeladvies of gaan op zoek naar je volgende baan. Het is allemaal mogelijk.

172A3264-carriere-stap

Bekijk je carrière met een frisse blik

Je bent toe aan een nieuwe stap maar misschien weet je nog niet helemaal wat bij je past. Dan is het goed om eens met een frisse blik naar je werk en je talent te kijken met een coach. Wat zou je nog meer kunnen doen? Welke mogelijkheden zijn er? Misschien heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig. Pak je kans en meld je aan voor een ontwikkeladvies met een van onze coaches. We versterken graag jouw talent!

Stap naar meer werkgeluk

Amplooi_Hq71

Jobhunting

Gericht op zoek naar een nieuwe baan.

Amplooi_Hq32

Loopbaancoaching

Brengt je naar nieuwe mogelijkheden.

Amplooi_Talentlab_sta_in_je_kracht

TalentLab Hoe sta jij in je kracht?

Ontdek de talenten en drijfveren van jouw medewerkers.

Onze talentcoaches staan voor je klaar

Marc_Oostermeyer-scaled-e1697707386680

Marc Oostermeyer

Mirjam Goossens

Mirjam Goossens

Kirsten_van_der_Put2

Kirsten van der Put

Lauren_Vlijter1

Lauren Vlijter