Gedoe op het werk? Hulp bij een arbeidsconflict

Bekijk het
verhaal van
Daan

Zien wanneer het even niet loopt

Werken moet leuk zijn. Toch is de werkelijkheid wel eens anders. Dan is er ‘gedoe’ op het werk. Tussen medewerkers onderling of met een leidinggevende. Of mensen zijn wat vaker afwezig waardoor de werkdruk toeneemt. Niets doen is dan geen optie. Je moet handelen, maar hoe?

172A4069

Talenten voor dat andere gesprek

Een arbeidsconflict gaat vaak over verkeerde verwachtingen of gebrekkige communicatie. Het kan ook zijn dat er te lang niks gezegd is. Grenzen niet gerespecteerd of een leiderschapsstijl die niet meer past. Allemaal negatieve energie die doorbroken moet worden. Het gesprek over talenten en talentontwikkeling brengt dan een geheel nieuwe taal. Iedereen vindt het leuk om over kansen te spreken!

Mediation, job carving, coaching

Afhankelijk van de specifieke situatie kan er verschillende type hulp geboden worden. We weten dat standaardprotocollen hierbij niet werken. Vaak draait het om het interpersoonlijke.. ofwel zien én gezien worden. Wanneer je talenten zichtbaar zijn, hoeven we het alleen maar te hebben over de zaken waar men energie van krijgt. Zo kan Jobcarving helpen focus aan te brengen in het werk en met coaching kunnen we handvatten bieden om beter grenzen aan te geven.
Dit voorkomt verzuim, uitval of uitstroom. Iets waar niemand beter van wordt.

Bied perspectief met

Amplooi Hq68

Loopbaancoaching

Voor behoud van talent.

Amplooi Hq24

Mediation

Het juiste gesprek over talenten.

Amplooi Hq67

Outplacement

Voor doorstroom naar een nieuwe plek.

Amplooi-Talentlab-sta-in-je-kracht

TalentLab Hoe sta jij in je kracht?

Ontdek de talenten en drijfveren van jouw medewerkers.

172A4099-Conflictsituatie

Ga voor creatieve oplossingen

Mediation zet je in wanneer er geen gesprek zonder een onafhankelijke derde meer mogelijk is. Voor die tijd ga je als werkgever op zoek naar creatieve oplossingen. Ben jij op de hoogte van wat er mogelijk is met jobcarving en -crafting? Wanneer jouw medewerker behoefte heeft aan meer ontwikkeling en motivatie, denk er dan aan om taken creatiever in te vullen. Meer weten hierover? Volg de TalentLab Jobcarving en -crafting.

Doe de TalentLab Jobcarving en -crafting

Onze talentcoaches staan voor je klaar

Marc_Oostermeyer-scaled-e1697707386680

Marc Oostermeyer

Mirjam Goossens

Mirjam Goossens

Kirsten_van_der_Put2

Kirsten van der Put

Lauren_Vlijter1

Lauren Vlijter