Amplooi - experts in arbeidsmobiliteit

Ontwikkeladvies

“Organisaties die investeren in de wendbaarheid van hun medewerkers boeken betere resultaten bij organisatie- en functieveranderingen.”

De arbeidsmarkt verandert continu. Functies worden anders, banen verdwijnen en op andere plekken ontstaan juist kansen. De coronacrisis heeft die beweging versneld. Thuiswerken, digitalisering en helaas ook vaker reorganisaties. Het is essentieel dat organisaties mee kunnen bewegen met deze veranderingen. Maar hoe doet u dat? Het helpt om uw medewerkers een ontwikkeladvies aan te bieden. Zo blijven kennis, vaardigheden en ervaring up-to-date, waardoor u als werkgever weerbaarder bent bij veranderingen.

Ontwikkeladvies voor uw medewerkers

Organisaties die investeren in de wendbaarheid van hun medewerkers boeken betere resultaten bij organisatie- en functieveranderingen. Een ontwikkeladvies is van grote waarde voor uw bedrijf. Het is geschikt voor al uw medewerkers. Samen met een loopbaancoach wordt de huidige situatie en het toekomstperspectief van uw medewerker bekeken. Ontwikkelbehoeftes worden in kaart gebracht en er wordt een advies gegeven over hoe uw medewerker aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt. Hierdoor worden uw medewerkers wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar.

Hoe ziet een ontwikkeladvies eruit?

Een ontwikkeladvies is altijd op maat en sluit aan bij de behoeftes van uw medewerker. Het advies bestaat uit gesprekken en een assessment. Het ontwikkeladvies wordt opgebouwd uit deze onderdelen:

  • Persoonsprofiel
  • Situatieschets
  • Toekomstoriëntatie
  • Arbeidsmarktscan
  • Ontwikkelplan

SLIM-subsidie

Ook de overheid ziet de noodzaak van het ontwikkelen van medewerkers in en stelt daarom de SLIM-subsidie in 2021 wederom beschikbaar. Met behulp van de SLIM-subsidie is het mogelijk om tot wel 80% van loopbaan- en ontwikkeladviezen vergoed te krijgen! Hier leest u hoe het werkt. Wilt u advies hoe u de SLIM-subsidie kunt inzetten binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer weten over ontwikkeladviezen? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.

*Let op, de subsidiepot  “NL-Leert Door” is reeds opgebruikt. Het is daarom niet meer mogelijk om een gratis ontwikkeladviezen aan te vragen.

Neem contact met ons op
Informatie voor werknemers
Download het productblad over het ontwikkeladvies

Meld je direct aan

Ontwikkeladvies werkgevers

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.