Werken-bij-Amplooi-Arbeidsdeskundige

Zie wat ik doe als arbeidsdeskundige

Jij speelt een cruciale rol in de evaluatie en begeleiding van mensen in hun werksituatie, vooral wanneer er sprake is van ziekte of een handicap. Jij helpt mensen weer hun talenten te zien of nieuwe talenten in te zetten. Jij biedt perspectief!

Jij bent nu arbeidsdeskundige

Als jij nu al aan het werk bent als arbeidsdeskundige hoeven we je niets te vertellen over het werk. Jij geeft met gedegen arbeidsdeskundig onderzoek inzicht in welke stappen werkgever en medewerker kunnen zetten om de re-integratie van Mila (zieke medewerker) tot een duurzaam succes te maken. Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat maakt werken bij Amplooi dan echt anders?

De wisselwerking tussen arbeidsdeskundige en coach is er één die onze dienstverlening uniek maakt. We willen het positieve gesprek voeren met onze cliënten, ook al is de situatie even moeilijk. We geloven dat het gesprek over wat je nog wél kan, de juiste energie geeft.
Als arbeidsdeskundige bij Amplooi vervul je hierbij een spilfunctie waarbij we ook al jouw talenten willen zien en ontwikkelen.

Misschien ben je gewend alleen te werken met cliënten die ziek thuis zitten? Wij noemen die Mila. Onze arbeidsdeskundigen werken ook voor Daan en soms ook Joy in samenwerking met onze coaches. Dit maakt het werk afwisselend horen we van onze mensen.

Jij wilt doorgroeien naar arbeidsdeskundige?

Je hebt al best wat ervaring opgedaan als casemanager of een andere functie binnen het re-integratieveld. Of misschien in de zorg of onderwijs? Wij zoeken kandidaten die naast de juiste competenties en vooropleiding vooral het talent hebben om andere mensen te zien. We geven jouw talenten graag de kans! Deel je ambities en solliciteer naar een kennismakingsgesprek.

Wat doet een arbeidsdeskundige?

Analyse van de Werkcapaciteit:
Jij beoordeelt de functionele mogelijkheden van een medewerker in relatie tot het werk, rekening houdend met fysieke, mentale en sociaal-emotionele capaciteiten. Maar kijk vooral naar wat er nog wél kan.

Arbeidsongeschiktheids-beoordeling

Jij bepaalt in welke mate iemand (tijdelijk) arbeidsongeschikt is. Dit is van belang voor verzekeringen en uitkeringen.

Re-integratie

Jij adviseert over mogelijkheden om terug te keren naar werk na ziekte of letsel. Dit kan hetzelfde werk zijn of, indien nodig, ander passend werk binnen dezelfde of een andere organisatie.

Werkplekonderzoek

Jij analyseert werkplekken om te bepalen of deze geschikt zijn voor de medewerker en adviseren over mogelijke aanpassingen of hulpmiddelen.

Voorlichting en Advies

Je geeft voorlichting over de juiste inzet van talenten, werkgeluk, gezond werken en hiermee het voorkomen van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

Bemiddeling

Bij conflicten tussen werkgever en werknemer op het gebied van verzuim of re-integratie bemiddel je en help je elkaars talenten weer te zien én te waarderen.

Rapportage

Op basis van je bevindingen stel je rapporten op voor werkgevers, verzekeringsmaatschappijen, uitkeringsinstanties en andere belanghebbenden. In korte heldere taal met oog voor het menselijke.

Hier staan de antwoorden op al je vragen!

Onze veelgestelde vragen over werken bij Amplooi.

Werken-bij-Amplooi_arbeidsmakelaar

Zie wat ik doe als arbeidsmakelaar

Werken-bij-Amplooi_mobiliteitsexpert

Zie wat ik doe als mobiliteitsexpert

Werken-bij-Amplooi_stagiair

Zie wat ik doe als stagiair

Onze vacatures

Management Assistent(e)

Laat jouw talenten schitteren als Management Assistente bij Amplooi!

Aantal uur: 28-40 uur
Locatie: Leusden (Hybride)

Solliciteer direct about Management Assistent(e)

Project Manager

Ontketen jouw talent als Project Manager bij Amplooi! We bieden niet alleen een baan, maar een platform waarop je de vrijheid hebt om je talenten te laten zien en te ontwikkelen.

Aantal uur: 32-40 uur
Locatie: Hybride

Solliciteer direct about Project Manager

Stagiaire

We hebben regelmatig diverse stageplaatsen beschikbaar.

Aantal uur: 40
Locatie: Hybride

Solliciteer direct about Stagiaire

Mobiliteitsexpert

Wij zijn op zoek naar een Mobiliteitsexpert! Als Mobiliteitsexpert begeleid je met de inzet van verschillende tools en modules medewerkers naar een passende baan. Durf jij?

Aantal uur: 24-40
Locatie: Hybride

Solliciteer direct about Mobiliteitsexpert

Arbeidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar een Arbeidsdeskundige! Jij geeft middels gedegen onderzoek inzicht in te nemen re-integratiestappen. Durf jij?

Aantal uur: 24-32
Locatie: Leusden (hybride)

Solliciteer direct about Arbeidsdeskundige

Direct contact met onze recruiter?

Aarzel niet om ons te benaderen.

Wendy-Werken-bij-Amplooi