Werken-bij-Amplooi-headerbeeld

Op vragen die jij stelt, staat hier het antwoord!

Organisatie

Wij zijn onderdeel van Prevermo, waaronder meerdere bedrijven zijn gevestigd en inmiddels meer dan ruim 400 personen werken. Dat biedt perspectief voor iedereen; ook voor jou. Voor je doorgroei in de organisatie waar je gaat werken, maar ook binnen een van de andere bedrijven. Wij stimuleren ook dat je eens per 4 a 5 jaar een andere uitdaging aangaat in de organisatie. In die ontwikkeling faciliteren wij je graag en goed op basis van je talenten en competenties!

Mijn DNA

Dat je past bij het DNA van onze organisatie. Ons DNA hebben wij gedefinieerd per functie in het profiel van de functie en dat zullen we delen in het eerste gesprek en toetsen middels een talentscan die onderdeel uitmaakt van de procedure.

Duurzame inzetbaarheid

Natuurlijk zijn wij daar mee bezig. En actief ook. ‘Practish what you preach’; wat wij doen bij onze klanten doen wij ook intern! Wij stellen per kalenderjaar €500,- netto beschikbaar ten behoeve van jouw duurzame inzetbaarheid. Het DI budget. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een periodiek medisch onderzoek. Op deze wijze is het mogelijk om jouw duurzame inzetbaarheid te monitoren en te bevorderen.  En natuurlijk focussen wij als organisatie op de energizers die jouw werk leuk maken!

Werken-bij-Amplooi_arbeidsmakelaar

Zie wat ik doe als arbeidsmakelaar

Werken-bij-Amplooi_mobiliteitsexpert

Zie wat ik doe als mobiliteitsexpert

Werken-bij-Amplooi_arbeidsdeskundige

Zie wat ik doe als arbeidsdeskundige

Werken-bij-Amplooi_stagiair

Zie wat ik doe als stagiair

Arbeidsvoorwaarden

Dit is bij ons gewoon goed geregeld. Wij werken in deze marktconform. Per functie is er een functieschaal waarin je wordt ingedeeld. Op basis van onze functiematrix word je ingeschaald, rekening houdend met het werkniveau en ervaring. 

Direct contact met onze recruiter?

Aarzel niet om ons te benaderen.

Wendy-Werken-bij-Amplooi