loopbaancoaching amplooi e1576668237669

Stage competentie- en wendbaarheidsonderzoek

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e)!

Ben je opzoek naar een interessante stage bij een jong, dynamisch en groeiend bedrijf? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die een opleiding volgt in de richting van Arbeids- en organisatiepsychologie, Personeels- of organisatie wetenschappen. Kan jij en vind je het leuk om een wetenschappelijke benadering te ontwikkelen op het domein competentie en wendbaarheid met daarbij behorende vragenlijsten om organisaties te scannen en adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit samen met het label ADEA dat gespecialiseerd is werkvermogen. Met ruim 40 enthousiaste professionals helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen we niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden. Deze platte organisatie maakt samen met Adaptics, De Bedrijfspoli en Rienks Arbodiensten onderdeel uit van de Prevermo groep. Binnen de groep werken ongeveer 300 medewerkers met als missie om een bijdrage te leveren aan een betekenisvol leven van medewerkers.

De onderzoeksopdracht

Duurzaam inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties bestaat uit een drietal pijlers: Gezondheid, Cultuur & Leiderschap en Competentie & Wendbaarheid. Het domein competentie & wendbaarheid kenmerkt zich door de visie die organisaties hebben op benodigde competenties van medewerkers in het hier en nu, welke competenties zijn er nodig in de toekomst en welke competenties zijn aanwezig nu. Het inzichtelijk hebben welke competenties je nodig hebt als organisatie en welke aanwezig zijn is belangrijk. Dit maakt o.a. organisaties wendbaar. Kan je als organisatie voldoende meebewegen met de ontwikkelingen in de markt en kunnen je medewerkers bijdragen aan de visie en missie die je organisatie heeft?

Wij willen graag een vragenlijst aan organisaties aanbieden waarbij zij de verschillende componenten van competentie en wendbaarheid in hun eigen organisatie kunnen meten. Hierbij willen wij een analyse bieden van de gewenste situatie en de huidige situatie. Een zo genoemde “gap analyse”. Hierna zou een advies moeten volgen om de gap kleiner te maken.

Wat bieden wij jou?

  • Het uitvoeren van de opdracht kan vanuit de locatie Utrecht.
  • Wij hanteren een maandelijkse stagevergoeding van € 300,- (o.b.v. 40 uur)

Wat zoeken wij?

  • Je bent een gemotiveerde student op universitair niveau;
  • Je volgt een opleiding in de richting van Arbeids- en organisatiepsychologie, Personeels- of organisatie wetenschappen;
  • Je bent analytisch sterk, flexibel en proactief;
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je vind het leuk om te werken in een klein team.

Herken jij je in bovenstaande punten en lijkt het jou een mooie uitdaging om dit onderzoek te doen als afstudeerproject? Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur je motivatie en CV naar: hrm@amplooi.nl

duurzame inzetbaarheid