Marketeer

Woon jij in de regio Utrecht, neem je graag initiatief en ben je een ster op het gebied van (online) Marketing & Communicatie? Weet jij met creatief denken en je commerciële instelling het merk Amplooi naar een hoger niveau te tillen? Kom dan bij ons werken als Marketeer!

Bouwen aan een sterk merk

Amplooi begeleidt de re-integratie van medewerkers op alle niveaus in organisaties. Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten om ‘new sales’ te creëren en de omzet van Amplooi te verhogen. Je ontvangt opdrachten van en rapporteert aan de directeur. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van (online) marketingacties, events en advertenties om new sales aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Je vertaalt input en ontwikkelingen uit de klant/markt (i.o. salesafdeling) naar goed lopende marketing campagnes.

Om hier optimaal rendement uit te halen voer je regelmatig klanttevredenheid- en marktonderzoeken uit. De conceptuele invulling en verbetering van het merk Amplooi op online vlak (via o.a. social media en online marketing) ligt in jouw handen. Dit doe je binnen het vastgestelde marketing & communicatiebudget, en stem je af met de directeur. Samen met jouw marketing collega ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van strategie en beleid m.b.t. alle (online) marketing.

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk dienstverband voor 32-40 uur per week, met als doel vaste aanstelling;
 • Goed salaris op basis van relevante werkervaring;
 • Een persoonlijk duurzaam inzetbaarheid (ontwikkelings-) budget;
 • Goede, andere aanvullende secondaire voorwaarden zoals pensioen;
 • Hoge mate van zelfstandigheid en een fijne, informele werkomgeving!

Als marketing-goeroe heb jij…

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding in de richting van commerciële economie, marketing management of communicatie;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van marketing;
 • Ervaring met SEO, website optimalisatie, uitvoering A/B testing is een pre;
 • Een prestatiegerichte instelling en ben je in staat je eigen werk te organiseren;
 • Creatief, initiatiefrijk, resultaatgericht, maar ook zelfstandig en analytisch;

Omdat jij processen snel snapt, en zorgvuldig werkt, ben je in staat het overzicht te houden in het werk en dit tot op detailniveau goed uit te voren. Bovendien ben je proactief en beschik je over een creatief brein!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan: hrm@amplooi.nl

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Amplooi B.V. toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Utrecht

duurzame inzetbaarheid