Transitievergoeding WAB

Met de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans gaat er een hoop veranderen. Ook qua transitievergoeding in 2020 gaat door de WAB een hoop veranderen. Zo zal de transitievergoeding lager worden dan deze was in 2019. Dit heeft ook betrekking op de transitievergoeding voor de uitzendkracht. In 2019 was de transitievergoeding een derde van het maandsalaris bij een dienstverband tot 10 jaar en een half maandsalaris per jaar voor ieder jaar dat het dienstverband langer heeft geduurd dan 10 jaar. Vanaf 1 januari 2020 geldt voor iedereen de lagere transitievergoeding: een derde maand per gewerkt jaar.

Transitievergoeding in 2022

De transitievergoeding blijft in 2022 dus standaard gelijk voor iedereen. Ook de transitievergoeding voor de uitzendkracht. Hiervoor biedt Amplooi een speciale dienst aan. Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex, kan deze transitievergoeding gebruikt worden om de uitzendkracht weer te mobiliseren naar een nieuwe passende mogelijkheid.

Uw mogelijkheden ontdekken tijdens ons mobiliteitsprogramma ZW Flex

Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex krijgt u een eigen coach aangewezen. Met deze coach ondervindt de uitzendkracht in het programma verschillende stappen. Ze worden geholpen met het vinden van hun drijfveren, van hun mogelijkheden en van hun wensen en behoeften. Op deze manier kan er gerichter worden gezocht naar een geschikte en gepaste oplossing om de uitzendkracht weer naar nieuw werk te begeleiden.

Transitievergoeding in 2022 behulpzaam inzetten?

Wilt u de transitievergoeding goed inzetten voor uw uitzendkracht? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in voor vragen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn ook te bereiken op 088-0223888 of via onze mail info@amplooi.nl.

YanaIvachtchenko-d-1238-0392

Hoe Amplooi passend werk mogelijk maakt

Wij zorgen voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.

Bekijk waar wij je bij kunnen helpen:

Gediplomeerde & gecertificeerde professionals

Optimale privacy & veiligheid van data (ISO)

Betrokken en maatschappelijk verantwoord

Snelheid staat bij ons centraal, zowel in start als opschalen.

YanaIvachtchenko

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.