Transitievergoeding WAB

Met de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans gaat er een hoop veranderen. Ook qua transitievergoeding in 2020 gaat door de WAB een hoop veranderen. Zo zal de transitievergoeding lager worden dan deze was in 2019. Dit heeft ook betrekking op de transitievergoeding voor de uitzendkracht. In 2019 was de transitievergoeding een derde van het maandsalaris bij een dienstverband tot 10 jaar en een half maandsalaris per jaar voor ieder jaar dat het dienstverband langer heeft geduurd dan 10 jaar. Vanaf 1 januari 2020 geldt voor iedereen de lagere transitievergoeding: een derde maand per gewerkt jaar.

Transitievergoeding in 2020

De transitievergoeding blijft in 2020 dus standaard gelijk voor iedereen. Ook de transitievergoeding voor de uitzendkracht. Hiervoor biedt Amplooi een speciale dienst aan. Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex, kan deze transitievergoeding gebruikt worden om de uitzendkracht weer te mobiliseren naar een nieuwe passende mogelijkheid.

Uw mogelijkheden ontdekken tijdens ons mobiliteitsprogramma ZW Flex

Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex krijgt u een eigen coach aangewezen. Met deze coach ondervindt de uitzendkracht in het programma verschillende stappen. Ze worden geholpen met het vinden van hun drijfveren, van hun mogelijkheden en van hun wensen en behoeften. Op deze manier kan er gerichter worden gezocht naar een geschikte en gepaste oplossing om de uitzendkracht weer naar nieuw werk te begeleiden.

Transitievergoeding in 2020 behulpzaam inzetten?

Wilt u de transitievergoeding goed inzetten voor uw uitzendkracht? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in voor vragen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn ook te bereiken op 088-0223888 of via onze mail info@amplooi.nl.