Over ons Amplooi

Wij zorgen voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij een medewerker en andersom. Zo vergroten werkgeluk én productiviteit. Dat noemen wij werken vanuit waarde.
Bekijk wat we voor u kunnen betekenen op basis van wie u bent:

Klaar voor De uitdaging van morgen

Trends als digitalisering, vergrijzing en veranderende behoeftes zorgen ervoor dat de wereld van werk continu verandert. Hierdoor groeit de de vraag naar nieuwe vaardigheden en competenties. Wij zijn Amplooi en expert in de begeleiding en ontwikkeling van personeel. Samen zorgen we ervoor dat het personeel van vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen. 

 • Durf te doen

  Wij geloven dat door te doen en te experimenteren de mooiste inzichten ontstaan. Iets nieuws doen is vaak spannend. Daarvoor moet je durven. Begeleiden in het durven doen, is onze specialiteit. Door te luisteren, doorgronden, motiveren en activeren werken we aan een leven lang werkgeluk. 

 • Oplossingsgerichte methodiek

  Wij werken vanuit de wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek “oplossingsgericht coachen”. We dragen geen kant en klare oplossingen aan, maar doen aanspraak op het oplossend vermogen van een medewerker. Zo zetten wij deze in zijn of haar kracht en zorgen we voor duurzame oplossingen. 

 • Veilig en professioneel

  Wij garanderen optimale privacy en veiligheid van data en zijn ISO 27001 en 9001 gecertificeerd. Onze professionals zijn gediplomeerd en gecertificeerd en bieden effectieve begeleiding met geschikte tools voor iedere situatie. 

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!

Locatie screenshot

Altijd een Mobiliteitsexpert in de buurt

Neem contact op voor deze voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kennispartner voor ontslagrecht en wetgeving re-integratie spoor2
 • Binnen 5 (werk)dagen van start!
 • Meer dan 34 spreeklocaties door het hele land
 • Onze spreeklocaties zijn goed bereikbaar
 • Succesvol mobiliteitscentrum
 • Geschikte tools in iedere situatie
 • Online coachingsmogelijkheden
 • Online klantenportaal
 • Veel ervaring in huis
 • Snel en gemakkelijk contact

Ons team bestaat uit Gediplomeerde en gecertificeerde professionals

Amplooi Blogs

Stagiaire

We hebben regelmatig diverse stageplaatsen beschikbaar.

Aantal uur: 40
Locatie: Hybride

Vacature bekijken

Operationeel Manager

Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager!

Aantal uur:
Locatie:

Vacature bekijken

Accountmanager

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager!

Aantal uur:
Locatie:

Vacature bekijken

Mobiliteitsexpert

Wij zijn op zoek naar een Mobiliteitsexpert! Als Mobiliteitsexpert begeleid je met de inzet van verschillende tools en modules medewerkers naar een passende baan. Durf jij?

Aantal uur: 24-40
Locatie: Hybride

Vacature bekijken

Arbeidsdeskundige

Wij zijn op zoek naar een Arbeidsdeskundige! Jij geeft middels gedegen onderzoek inzicht in te nemen re-integratiestappen. Durf jij?

Aantal uur: 24-32
Locatie: Leusden (hybride)

Vacature bekijken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Amplooi worden we gedreven door onze passie voor arbeidsmobiliteit. Hierin willen we bijdragen aan een betere wereld en focussen we ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit die gedachte zetten we ons in voor Sustainable Development Goals (SDG). De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en in welke mate wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)? Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw vragen kunnen zowel telefonisch (088 – 0223888) als per mail (info@amplooi.nl) worden gesteld.

Sustainable development goals

Bij Amplooi hebben wij verschillende SDG’s, onderstaand een voorbeeld van SDG’s waar wij veel waarde aan hechten:

Laura-Eijkelboom

Meer weten over wat we voor je kunnen doen?

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen.