loopbaancoaching amplooi e1576668237669

Welkom bij ons

Wie is Amplooi?

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen we niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden. Hiervoor beschikken wij over verschillende diensten zoals: re-integratie, loopbaancoaching, outplacement en ontwikkeladvies.

Onze visie

De komende jaren zal er op de arbeidsmarkt veel gaan veranderen. Enerzijds stijgt onze levensverwachting en worden we geacht langer door te werken met de vergrijzingsproblematiek als gevolg. Anderzijds ontstaat er steeds meer concurrentie op de arbeidsmarkt: De politiek wil meer arbeidsplaatsen ingevuld zien voor mensen met een beperking. Banen binnen lager- en middenkader zullen de opmars van procesautomatisering en toepassing van artificiële intelligentie gaan merken. Bovendien opent globalisering arbeidsmarkten met goedkope arbeidskrachten.

Binnen al deze ontwikkelingen wil Amplooi een voortrekkersrol spelen in het vergroten van de arbeidsmobiliteit van werknemers.

Wij vinden namelijk dat arbeidsmobiliteit essentieel is voor iedereen die een leven lang met passie en uitdaging wil blijven werken. Een werknemer heeft immers niet meer de zekerheid van één werkgever voor een heel leven, maar zal wel een leven lang zeker willen zijn van werk dat bij hem of haar past.

Onze drijfveren

Amplooi beschikt over zeer ervaren en kundige experts binnen dit krachtenveld. Deze experts delen onderling hun kennis en volgen nauwlettend alle ontwikkelingen op hun vakgebied. Als werkgever willen we dat ook ónze medewerkers zich kunnen ontplooien en op het hoogst professionele niveau blijven presteren. Daarom bieden wij hun diverse studie- en doorgroeimogelijkheden binnen onze eigen organisatie. Zo kunnen wij garanderen dat onze medewerkers echte experts zijn.

Afbeelding1

Naar onze opdrachtgevers zijn we altijd zeer transparant over de resultaten. Wij beschikken over het Blik Op Werk-Keurmerk en scoren zeer hoog als het gaat om daadwerkelijke plaatsingen van werknemers in een andere baan. Dit lukt ons omdat onze arbeidsmobiliteit-experts geen andere rol vervullen dan het vinden van een passende baan voor de betrokken werknemers. Bovendien zorgen onze interne systemen ervoor dat al onze medewerkers te allen tijde makkelijk dossiers kunnen inzien en dat de voortgang van de dossiers constant gemonitord blijven. Via een goed beveiligde klantenportal kunnen onze klanten hierop inloggen.

Omdat onze experts altijd een grondige afweging maken tussen capaciteiten van de werknemer enerzijds en de verwachtingen van de werkgever anderzijds, kunnen we meestal tot een bevredigende oplossing komen, waarbij er geen verliezers zijn. We kijken dus niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het einddoel scherp voor ogen.

Afbeelding3

De expert in Arbeidsmobiliteit

download de leaflet van Amplooi

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.