Blog

Matchingconcept Part-Up is onderdeel geworden van Amplooi

groep_werken

07 december 2021

Sinds begin december 2021 is matchingconcept Part-up onderdeel van Amplooi. Part-up is hét platform waarmee organisaties hun medewerkers flexibel inzetten en wendbaar worden. Door de overname door Amplooi zijn continuïteit en uitbreiding van het concept beter geborgd, waardoor het voor nóg meer organisaties mogelijk wordt om aan hun wendbaarheid te werken.

Wendbaarheid

Door werkzaamheden over de grenzen van functieprofielen en afdelingen heen te verdelen, ontstaan wendbare organisaties. Wendbare organisaties zijn in staat om producten, diensten en processen voortdurend aan te passen aan marktontwikkelingen en veranderingen. Met de huidige krappe en dynamische arbeidsmarkt is dat belangrijker dan ooit! Part-up is een innovatief matchingsplatform waarmee taken en medewerkers in organisaties elkaar vinden. Medewerkers selecteren werkzaamheden die bij hen passen en de mogelijkheid bieden voor groei en ontwikkeling. Dit vergroot hun werkplezier én duurzame inzetbaarheid. Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers “Part-up time” naast hun vaste functie en team. Benieuwd hoe dat werkt? Zie Part-up.com voor een demo.

De overname

Carla Wassenaar, directeur van Amplooi is er trots op dat Part-up onderdeel is van Amplooi. Het concept sluit naadloos aan bij de missie van Amplooi: mensen helpen met een leven lang werken waarbij ontwikkeling, perspectief en arbeidsmobiliteit centraal staan. De overname door Amplooi zorgt ervoor dat Part-up verder kan groeien en haar dienstverlening kan uitbreiden. Ook de dienstverlenging van Amplooi wordt met het platform uitgebreid en versterkt. Een mooie win-win, waardoor organisaties nóg beter geholpen worden in hun weg naar wendbaarheid.

Oprichter Laurens Waling zegt namens Part-up erg tevreden te zijn met de overname. Hij en de andere voormalige aandeelhouders blijven nauw betrokken bij de toekomst van Part-up. Ze zijn blij dat door de overname meer organisaties kunnen werken aan hun wendbaarheid met Part-up.

Ontvang onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier in te vullen geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van de opgegeven persoonsgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Paula is er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Paula-350px