Blog

Menselijke Revolutie Seminar

Seminar Menselijke Revolutie

29 mei 2024

Menselijke Revolutie Seminar

Vorige week, 23 mei 2024, vond het eerste Menselijke Revolutie Seminar plaats. Op dit uitverkochte seminar kwamen ruim 880 mensgerichte leiders. Een seminar vol inspiratie en  impact. Een dag waarbij mensgericht leiderschap en talentontwikkeling centraal stonden.

Bewogen en geactiveerd

In de prachtige theaterzaal van het AFAS Theater in Leusden verzamelden zich maar liefst 880 directeuren, managers en HR-managers voor een inspirerende dag vol inzichten en actie. Het centrale thema: de mens centraal stellen binnen je organisatie.

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Sven Rickli, openden we de dag met fascinerende optredens en verhalen die impact maakten. Victor Mids verbaasde en vermaakte ons met zijn indrukwekkende show 'Mind Fuck', terwijl Rutger Bregman ons aanspoorde tot Morele Ambitie, een pleidooi voor een humanere wereld.

Een van de meest ontroerende momenten kwam van onze mystery guest Joost Rigter, die ons meenam in zijn wereld van blindheid - een ervaring die verbluffend en diep ontroerend was. Bas van der Veldt wist ons met humor en praktische tips te motiveren om meteen aan de slag te gaan, terwijl Coen Bertens ons inspireerde met concrete voorbeelden uit de praktijk.

De dag werd verder verrijkt door een paneldiscussie met inspirerende leiders en de prachtige muzikale intermezzo's van Jan Vayne, die ons allemaal in beweging brachten.

Met deze inspirerende sessies en inzichten zijn we nu klaar om direct aan de slag te gaan en de mens echt centraal te stellen in onze organisaties.

De kracht van de mens centraal zetten

Een dag waarbij mensgericht leiderschap en talentontwikkeling centraal stonden. Als Amplooi zijn wij overtuigd van de kracht van mensgerichtheid. Onderzoeken wijzen immers uit dat mensgerichte organisaties een lager verloop, een lager verzuim én betere resultaten behalen. Mede daarom zijn wij ook zo trots om partner te zijn van Stichting Menselijke Revolutie, die samen met ons streven naar een mensgerichter Nederland.

Steun Stichting Menselijke Revolutie en ga naar menselijkerevolutie.nl. Of neem contact op met Amplooi om vrijblijvend te sparren over hoe je jouw organisatie mensgerichter kan maken.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier in te vullen geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van de opgegeven persoonsgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Paula is er voor je.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet om te bellen of een bericht te sturen.

Amplooi-Paula-350px