Amplooi-Capability-Logo
172A3280-350px

Re-integratiepakket

Arbeidsdeskundig onderzoek en Spoor 2 traject
in één handig pakket

100% focus op een snelle terugkeer naar werk, zonder onverwachts hoge kosten

Wat goed dat je voor zekerheid kiest met het nieuwe re-integratiepakket, aangeboden door Amplooi en Capability samen. Een alles in één pakket waardoor jouw re-integratie makkelijker geregeld wordt. Zowel een arbeidsdeskundig onderzoek als een Spoor 2 traject voor jouw medewerker.

Specificaties:

 • Prijs:

  3,96 per medewerker per maand

 • Re-integratiepakket:

  Arbeidsdeskundig onderzoek en Spoor 2 re-integratie trajecten

Deel dit re-integratiepakket:

Hoe het re-integratiepakket jou zekerheid biedt

 • Voor jou geen...
  Onverwachte kosten

  Wij leveren arbeidsdeskundige onderzoeken en Spoor 2 trajecten voor een vast bedrag per medewerker per maand.

 • Voor jou geen...
  Ingewikkelde aanmelding

  Wij regelen de aanmelding en garanderen: binnen 24 uur contact en binnen 2 weken start van het traject. Je krijgt voorrang op niet-abonnementhouders en krijgt daarmee direct toegang tot de professionals.

 • Voor jou geen...
  Onnodig hoge schadelast

  We starten het traject zodra we kansen zien. Dit voorkomt onnodig wachten en vergroot de kans op een snelle en succesvolle re-integratie.

Aanmelden, zo geregeld!

Vul deze gegevens in en je ontvangt binnen vijf werkdagen een overeenkomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Zijn er op dit moment verzuimde medewerkers?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorkom hoge kosten

Veel werkgevers staan niet stil bij de kosten die komen kijken bij de inzet van wettelijk verplichte re- integratie activiteiten. Denk daarbij aan het inzetten van een arbeidsdeskundig onderzoek of Spoor 2 traject. Deze kosten lopen al snel op tot zo’n € 6.000,-. Dát is schrikken…

Samenwerking Amplooi en Capability

Zusterorganisatie Amplooi voert de arbeidsdeskundige onderzoeken en Spoor 2 trajecten uit. Zodra er kansen zijn, schakelt de verzuimmanager met Amplooi. Capability zorgt ervoor dat het traject wordt opgestart en jij voldoet aan de verplichtingen. Natuurlijk houden we je wel op de hoogte. Bij Amplooi is jouw medewerker in goede handen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met Capability op te nemen via 088-0450100 of relatiebeheer@capability.nl.

Ervaringen van medewerkers die wij hebben geholpen

Teamleider Gemeente Amsterdam

Ik ben vooral tevreden met de manier van communiceren via het aangeboden platform waar verslagen etc. in terug te vinden zijn. Ook het contact met de mobiliteitsexpert was prettig en adequaat. Op Amplooi kun je rekenen.  

Lorano Medewerker

De mobiliteitsexperts die mij hebben geholpen zitten vol begrip en hebben veel geduld. De communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Er is genoeg ruimte om aan te geven wat je wilt en welke kant je op wilt gaan. Ik heb uit mijn coaching gehaald dat er meer in mij zit dan ik zelf dacht. Tijdens het traject ben ik een stuk zelfverzekerder geworden over mijn kunnen en doen.

HR-Adviseur Hilton Foods

Erg tevreden met Amplooi. Mijn medewerker is positief geactiveerd om zelf activiteiten te ondernemen. Amplooi denkt goed mee in het proces en je kunt altijd even bellen om te sparren. Dat vind ik erg belangrijk en fijn.

Nina Medewerker

Mijn ervaring met Amplooi was super goed, fijn en leerzaam. De mobiliteitsexpert die mij begeleide was een eerlijk, lief en betrokken persoon. Door haar heb ik een prima CV en een leuke baan!