Jobport

Als je op zoek bent naar een baan, kom je erachter dat passend werk niet altijd voor het oprapen ligt. Je blijft alert en checkt allerlei media, van kranten en websites tot vacaturebanken. Je wilt zoveel mogelijk vacatures zien en reageren als het zinvol is. Hoe zorg je dat je geen kansen mist? Het Werkkompas van Amplooi gaat je daarbij helpen. Een online instrument dat de beste vacatures voor jou opzoekt.

Online jobhunting is een dienst waarin u zelf kunt zoeken naar vacatures. Door middel van een online programma krijg je inzicht in vrijwel alle online te vinden vacatures. Samen met een van onze Arbeidsmakelaars maakt u een zoekprofiel aan, de jobhunter zal dit zoekprofiel in Jobport voor u aanmaken. Daarna kunt u zelf aan slag om extra zoekprofielen aan te maken.

Voordelen online Jobhunting en het Werkkompas

 • Het is niet meer nodig om dagelijks alle vacaturebanken, intermediairs, online kranten of websites van werkgevers na te lopen. Jobport doet dit voor u.
 • Het volledige aanbod van actuele vacatures in uw eigen portal.
 • Met een kleine tijdsinvestering (ong. 1 uur) per dag heeft u een totaaloverzicht van de voor u passende vacatures. De gerealiseerde tijdsbesparing kunt u in zetten ten behoeve van netwerken, schrijven van motivatiebrieven, cv’s.
 • Nu u nog maar op een plaats hoeft te zoeken naar vacatures is het ook prettig om daar de voortgang van uw sollicitatieactiviteiten bij te houden.
 • Alle gevonden vacatures worden in hetzelfde format getoond waardoor de vacatures makkelijk te lezen zijn.

Techniek

De vacatures die worden aangeboden in het Werkkompas zijn afkomstig van 100.000+ verschillende websites in Nederland. Dit betekent dat elke dag miljoenen webpagina’s worden doorzocht op zoek naar vacatures. Daaronder bevinden zich niet alleen alle vacaturebanken (1000+), intermediairs (2000+) maar juist ook online kranten, werkgeversites en overige bronnen. Deze overige bronnen zijn bijvoorbeeld stagesites, vrijwilligerscentrales of verzamelsites. Deze vacatures worden met elkaar vergeleken en de dubbele worden er uit gefilterd. Vervolgens worden de vacatures ingedeeld in een van de meer dan 4000 beroepen. Dagelijks worden de vacatures gecontroleerd op actualiteit (door te controleren of de vacature nog online staat).

Ons aanbod

Voor het gebruik hebben wij diverse maand abonnementen voor u samengesteld, u kunt kiezen uit :

 • een abonnementsduur van 3; 6; 9 en 12 maanden
 • bij ieder abonnement heeft u toegang tot meer dan 200.000 vacatures
 • een persoonlijke telefonische intake met een van onze Jobhunters
 • een ingericht zoekprofiel en de mogelijkheid om zelf meerdere variaties aan te maken
 • functionele support bij storingen

Hoe werkt het

Maak hier onder een keuze uit een van onze abonnementen. je kunt het abonnement van keuze direct betalen via Ideal. Nadat we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u een bevestigings e-mail. Als bijlage in de bevestigings e-mail ontvangt u een (leeg)zoekprofiel, als voorbereiding op de telefonisch intake willen wij u verzoeken dit zoekprofiel door te nemen en in te vullen. Binnen 24 uur zal een van de Arbeidsmakelaars contact met u opnemen voor een telefonisch intake. Tijdens de intake zal de Arbeidsmakelaar samen met u een zoekprofiel aanmaken in het Werkkompas aan de hand van het door u ingevulde zoekprofiel. Daarna kunt u zelf meerdere variaties aanmaken al naar gelang uw eigen behoefte.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
duurzame inzetbaarheid

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur een voorstel

Nog vragen over onze diensten?

Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer 088 – 022 3 815