De Wet Arbeidsmarkt in Balans voor het uitzendbureau

Er zijn een hoop gevolgen door de WAB voor de uitzendbureaus. Zo worden de kosten hoger en zullen een hoop uitzendbureaus eigenrisicodrager worden. Dat betekent onder andere dat verzuimende uitzendkrachten door de nieuwe wet voor uitzendbureaus nu veel meer geld gaan kosten. Amplooi speelt hierop in door een dienst te creëren om deze gevolgen van de WAB voor de uitzendbureaus te ondersteunen.

Mobiliteitsprogramma ZW Flex

Met de WAB voor uitzendbureaus heeft Amplooi een mobiliteitsprogramma ZW Flex die verzuimende uitzendkrachten sneller weer aan het werk krijgt en daarmee de schadelast beperkt. Door dit mobiliteitsprogramma in te zetten, zijn de gevolgen van de WAB voor een uitzendbureau kleiner omdat er kosten wordt bespaard en uitzendkrachten weer sneller hersteld worden gemeld.

Met Amplooi de wet WAB voor uitzendbureaus trotseren

Met ons mobiliteitsprogramma ZW Flex helpen we uitzendbureaus met de nieuwe wet WAB zo snel en efficiënt mogelijk te handelen met verzuimende uitzendkrachten. Dit doen we met een op maat gemaakt programma en ervaren coaches. Zo verspillen we geen tijd en zijn alle acties binnen het programma gericht op het herstel en de bemiddeling van de verzuimende uitzendkracht. Met deze manier van werken, helpt Amplooi alle uitzendbureaus in de WAB. 

Begint de oplossing voor de gevolgen van de WAB voor uitzendbureaus bij ons?

Wilt u meer weten over het mobiliteitsprogramma ZW Flex? Of heeft u interesse in de overige diensten die Amplooi levert? Via onze website kunt u meer informatie vinden en een vrijblijvende offerte aanvragen. Bellen kan via 088-0223888. Of mail ons via info@amplooi.nl.