WAB 2020

Met de komst van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans, verandert er een hoop. Veel organisaties ondervinden de stijgende kosten van het verzekeren van hun medewerkers door de nieuwe WAB wet en zullen ervoor kiezen om eigen risicodrager te worden. Mocht een medewerker dan uitvallen met verzuim, kunnen de kosten hiervoor hoog oplopen. Amplooi biedt voor deze gevolgen van de WAB wetgeving een uitkomst: Ons mobiliteitsprogramma ZW Flex.

WAB wet en verzuim

Bij Amplooi snappen we dat de WAB wetgeving een hoop met zich mee brengt. Daarom willen wij werkgevers ondersteunen die eigen risicodrager worden. Door middel van ons mobiliteitsprogramma ZW Flex, helpen wij de verzuimende medewerker sneller naar een nieuwe passende oplossing zoals nieuw werk waardoor de schadelast wordt beperkt. Zo zijn de gevolgen voor de eigen risicodrager in de WAB 2020 minder groot en is er snel een goede en gerichte oplossing.

Gezamenlijk op zoek naar oplossingen tijdens WAB 2020

Amplooi is specialist in arbeidsmobiliteit en kan vanuit die kennis en ervaring de juiste begeleiding bieden voor eigen risicodragers in de WAB. Tijdens ons Mobiliteitsprogramma ZW Flex, zal de medewerker door een coach vanuit Amplooi worden begeleidt met het zoeken naar drijfveren, mogelijkheden en geschikte oplossingen om zo snel mogelijk te herstellen. Deze dienst zorgt voor een schadelastbeperking en helpt de werkgever minder last te hebben van de gevolgen van de WAB wetgeving.

Laat Amplooi u helpen met de gevolgen van de WAB wet

Wilt u meer weten over de aanpak van Amplooi  voor schadelastbeperking tijdens de gevolgen van deze WAB wetgeving? Of heeft u interesse in de andere diensten van Amplooi? Via onze website is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen, maar ook om meer informatie te lezen. Bellen is mogelijk via 088-0223888. Of stuur een mail naar info@amplooi.nl.