Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Amplooi worden we gedreven door onze passie voor arbeidsmobiliteit. Hierin willen we bijdragen aan een betere wereld en focussen we ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit die gedachte zetten we ons in voor Sustainable Development Goals (SDG). De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wereldbol

Sustainable development goals

Bij Amplooi hebben wij verschillende SDG’s, onderstaand een voorbeeld van SDG’s waar wij veel waarde aan hechten:

SDG 3: Goede gezondheid en welzijn

Doelstelling: Het bevorderen van een goede gezondheid en welzijn van medewerkers van klanten ten behoeve van duurzame ontwikkeling.

SDG 4: Kwaliteitsonderwijs

Doelstelling:  Het bevorderen van een leven lang leren voor iedereen.

SDG 5: Gendergelijkheid

Doelstelling: Het bereiken van gendergelijkheid tussen mannen en vrouwen binnen Amplooi.

SDG 8: Eerlijk werk en economische groei

Doelstelling: Het bevorderen van aanhoudende inclusieve en duurzame groei door middel van mooi en eerlijk werk voor iedereen.

SDG 13: Klimaatactie

Doelstelling: Amplooi streeft er naar om in 2030 CO2 neutraal te opereren.

SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Doelstelling: Het aangaan en versterken van samenwerkingen met bedrijven, overheden en non-profitorganisaties voor duurzame ontwikkeling.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en in welke mate wij maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)? Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw vragen kunnen zowel telefonisch (088 – 0223888) als per mail (info@amplooi.nl) worden gesteld.

Lees hier meer over Amplooi